Galatasaray'da forvet Burak Yılmaz, resmen Trabzonspor günlerini arıyor. Bu sezon sadece 15 gol atabilen yıldız oyuncu, gol krallığı sıralamasında ise ikinci sırada. 

Trabzonspor'da futbol hayatının en güzel günlerini yaşayan ardından da türlü oyunlarla Galatasaray'a tranfser olan Burak Yılmaz resmen bordo-mavili günlerini arıyor. Trabzonspor forması altında bir sezonda 2011-2012 sezonunda 33 gol atan bordo-Mavililerin şampiyon olduğu 2010-2011 sezonunda da 19 gol atan Burak Yılmaz, eski günlerinin çok gerisinde. 

'Trabzonspor'dan ayrılmayacağım" diyerek türlü oyunlarla gittiği Galatasaray'da ilk sezonunda 24 gol atan Burak Yılmz, bu sezon ise büyük hayal
kırıklığı yaşadı. Bu sezon sadece 15 gol atan oyuncu giderek düşen performansı ile de gözden düşmeye başladı. 
Trabzonspor'dan zirvede ayrılan ancak gittikleri takımlarda giderek gözden düşmeye başlayan oyuncular sıralaması ise sadece Burak Yılmaz ile sınırlı değil. 

Bordo-Mavililerin 2010-2011 Şampiyonluk sezonunda kadrosunda bulunan ve yine Galatasaray'a transfer olan Umut Bulut, Selçuk İnan, Ceyhun Gülselam ve Engin Baytar'da gözden düşen isimlera arasında. 

Umut Bulut'un, sezon başında Trabzonspor forması giymek istemememesi ve Galatasaray'a tranfser olmasının ardından burada resmen yedek kulübesine hapsoldu. 

Selçuk İnan'da son haftalarda gösterdiği performans ile Galatasaray taraftarlarının hedef tahtasında. 
Ceyhun Gülselam ise Galatasaray teknik direktörü Manchini ile ilk etapta iyi bir çizgi tuttursada şimdi yedek kulübesinin daimi isimlerinden. 
Engin Baytar ise şuan da Ç. Rizespor'da düşmeme mücadelesi veriyor. 

Bordo-Mavililerden ayrılarak başka takımlara giden ve kötü günler yaşayan isimler sadece bunlarla sınırlı değil. K. Erciyesspor'da Yasin Öztekin, Gaziantepspor'da Sapara küme düşmemek için umutlarını son haftalara bırakırken Antalyaspor'da Serkan Balcı ve Giray Kaçar küme düşme acısını yaşayan ilk isimler oldu.