61SAAT SPOR SERVİSİ-Trabzonspor'da geçen yıl göreve gelen Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu yönetiminin yaptığı ilk hamle borçların yapılandırılması oldu. Bordo-Mavililer  Denizbank ile 10 yıllık bir borç yapılandırmasına giderken bu durumun detayları da bugün Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun yaptığı toplantı ile ortaya çıktı.
Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Akyazı'nın isim hakkının Denizbank'ta temlik altında bulunudğunu ve satılması durumunda gelecek parının direkt 'Denizbank'ta ki borçlara gideceğini kaydetti. Bu parakın farklı bir tarafa harcanamayacağını da ifade eden ve buna göre anlaşma yapıldığını ifade eden Başkan Hacıosmanoğlu, burada ki borcun toplamda 30 milyon Euro'sunun kendi dönemlerinde yapıldığını kaydetti.
Hacıosmanoğlu, "Biz 10 yıllık bir yapılandırmaya yaydık borcu. 10 yıl içinde kademeli kademeli. Bu yıl yüzde yüz bize geliyor. Daha önce temlikliydi. Seneye yüzde 60'ı bizim 40'ı onların. Bu da bu şekilde devam edecek. Bunun yaklaşık 30 milyon Eurosu bizim döneme ait. " dedi.