Bordo-mavililerde sezonun sona ermesiyle birlikte yeni teknik direktör arayışları da hızlandı. Rıza Çalımbay ile yolların ayrılmasının ardından Karadeniz ekibinde bir çok isim ön plana çıktı. Yerli bir ismi takımın başına getirmeyi hedefleyen Bordo-mavililerde gündeme gelen isimler arasında Sadi Tekelioğlu, Fatih Tekke, Ünal karaman Mustafa Akçay ve Tolunay Kafkas yazıldı. Ancak Trabzonsporlu veya Trabzonlu teknik adamlar haricinde en çok konuşulan isim ise Samet Aybaba oldu.

HAFTAYA GÖRÜŞME VAR..

Sivasspor ile yollarını ayıran Aybaba, Trabzonspor ile bir görüşme yapmadığını kaydederken önümüzdeki hafta bazı takımlarla görüşme yapacağını kaydetti. Aybaba’nın, Trabzonspor’un içinde bulunduğu durum nedeniyle bordo-mavililere temkinli yaklaştığı kaydedilirken önümüzde ki hafta görüşme yapacağını işaret ettiği takımın Trabzonspor olduğu ileri sürülüyor.

3 SEZONDA 4 TEKNİK ADAM

Trabzonspor’da yeni teknik direktörün önümüzdeki haftalarda netleşmesi beklenirken kulüp asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, “Şuan için hoca tespiti yapılmış değil” dedi. Bu arada Trabzonspor’da son üç sezonda 4 teknik direktörle yollar ayrıldı. Karadeniz ekibi bu süreçte Sadi Tekeliğlu, Hami Mandıralı, Ersun Yanla ve son olarak Rıza Çalımbay ile çalıştı.