61SAAT SPOR SERVİSİ - Hasan Tüncel

Trabzonspor’da Macron sponsorluğu ile TS-Club’larda adeta bayram havası yaşanıyor. ilk etapta mavi ve çubuklu formaları satışa sunan Bordo Mavililerin satışlardan büyük memnuniyet duyduğu belirtildi.. 
Mavi ve çubuklu forma satışlarına daha sonra siyah alternatif formalar eklenince satışlarda adeta patlama yaşandı. Bordo Mavili taraftarların yoğun ilgisi ile karşılan yeni formalarda ardı ardına yeni baskılar gerçekleştiriliyor. 

MAÇ GÜNÜ PATLAMA YAŞANDI

29 Temmuz’da Trabzon’da gerçekleşen açılış müsabakası öncesi kapasitesini arttıran TS-Club mağazası 120.000 TL’lik bir gelir elde ederken 6 bin civarı forma satışı gerçekleştirdi.
Bordo Mavililerde 100.000 hedefi koyulan forma satışlarında 30.000 rakamını aştığı ifade edilirken Akyazı mağazasının rekor kırdığı kaydedildi. 

İMZALI FORMALAR GELİYOR

8 Ağustos itibari ile yeni bir projeye imza atmak isteyen Bordo Mavililer forma satışlarında bir patlama daha yapmayı hedefliyor. Bordo Mavili taraftarlardan büyük ilgi gören yeni sezon formalarını imzalı bir şekilde taraftarlara sunacak olan Bordo Mavililer buradan da hatırı sayılır bir gelir elde etmeyi planlıyor.