Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında yarın deplasmanda Medical Park Antalyaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, rakibi karşısında tur şansı arayacak. Teknik Direktör Şenol Güneş, herhangi bir sakatlık durumu söz konusu olmaması halinde rakibi karşısına ideal kadrosuyla çıkmayı planladığı belirtildi. Olcan Adın'ın durumunu yakında takip eden deneyimli teknik adamın bu oyuncu hakkında ise kararını maç günü vereceği ifade edildi. Kritik bir döneme girildiği haftalarda bordo-mavililer hem kupada hem de ligdeki kaderini belirleyecek maçlar oynayacak olurken teknik direktör Şenol Güneş ise her hangi bir kazaya uğramamak için işi sıkı tutuyor.

Medical Park Antalyaspor karşısında bir bakıma TT Arenada Stadyumunda Galatasaray ile oynanacak olan karşılaşmanında provasını yapacak olan Trabzonspor, kupada turu geçerek moral bulmak istiyor. Oyuncularına Antalyaspor karşısında alınacak galibiyetle Galatasaray maçına moralli çıkacaklarını hatırlatan deneyimli teknik adam, " Bu sezon yaşadığımız heyecan, mutluluk ve üzüntüleri artık geride bırakarak, bu sezonki geleceğimizi belirleyecek olan maçları düşünerek buna göre kendimizi hazırlamalıyız. Bu  süreçte herkesin daha çok sorumluluk almasını istiyorum. Antalyaspor karşısında alacağımız galibiyetle tur atlayan taraf olmalıyız. Galatasaray maçında alacağımız galibiyet ise bize play-off yarışına ortak eder. O yüzden ligin geri kalan 3 maçında alacağımız 9 puan bizi yarışa ortak eder" dediği öğrenildi.

HAZIRLIKLAR TAMAMLADI
Trabzonspor Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını basına ve taraftara kapalı olarak gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladı. Bordo-mavililer teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yaptığı çalışmada taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi.