Trabzonsporlu taraftarlarının beklediği Eskişehirspor maçı gelip çattı

Trabzonspor bugün Eskişehirspor’u sahasında konuk edecek. Geçtiğimiz yılki 3-0’un rövanşı bu maçta alınacak. 2010-2011 yılında şike yaptığı Mahkeme tarafından onaylanan Eskişehir’i Trabzonspor taraftarlarının baskısı ile yıkacak.

AVNİ AKER DOLACAK

Taraftar hazır… Trabzonspor taraftarlarının beklediği Eskişehirspor maçı gelip çattı. 2010-2011 yılında Fenerbahçe’ye maç sattığı, Trabzonspor’a karşı da aldığı teşvik primi ile sahada adeta varını yoğunu ortaya koyan Eskişehirspor ile Trabzonspor bugün Avni Aker’de karşı karşıya gelecek. Avni Aker Stadı hem bilet fiyatlarının düşmesi hem de takımına destek olmak için Avni Aker’i dolduracaklar.

HESAP GÖRÜLECEK

Trabzonspor taraftarları bu maça büyük önem verirken, karşılaşma boyunca Trabzonspor’a destek olacaklar. Bilet fiyatlarının düşmesi nedeni ile Avni Aker’in dolması beklenirken, taraftarlar 90 dakika boyunca his susmadan takımlarını destekleyip rakibi baskı altına alacaklar. Trabzonspor taraftarları 61.dakikada yine özel ve görsel şovlar gerçekleştirecek. Trabzonspor Taraftarlar Birliği Başkanı Adem Söğüt, takımlarına 90 dakika destek olacaklarını ifade ederek, “Eskişehirspor’dan alınacak hesabımız var” dedi.