61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzonspor'da teknik direktör Rıza Çalımbay, kendisi ile ilgili özellikle Galatasaray maçından önce ortaya atılan çeşitli iddialarla ilgili açıklamayaptı. Galatasaray maçından önce kendisinin ağzından yazılan, "Beşiktaş Şampiyon olur" söylemlerine yanıt veren Çalımbay, böyle bir ifade kullanmadığını belirtti. 
Çalımbay, "Geçen hafta benimde çok rahatsız olduğum şeyler oldu. Şimdi benim burada bir sorumluluğum var. Trabzonspor’dayım. Benim bütün amacımız Trabzonspor’u çok iyi yere getirmek. Onun için bizim diğer takımlarla ilgili bazen benim ağzımdan farklı söylemler oluyor. Şampiyonluklar ile ilgili veyahutta başka şeyler ile ilgili. Bundan dolayı mağdur duruma düşüyorum, kötü duruma düşünüyorum. Bana Beşiktaş’ta yetiştiğim için, sürekli Beşiktaş ile sorular soruluyor. Biz buradaki en büyük işimiz Trabzonspor’u çok iyi yere getirmek. Bunu da inşallah iyi bir yere bitireceğimize inanıyorum. Galatasaray’ın, Beşiktaş’ın, Başakşehir’in, Fenerbahçe’nin şampiyonluğu ile ilgili sorular sorulduğunda cevap veriyoruz.
Galatasaray maçından önce Beşiktaş şampiyon olur gibi söylemler benim ağzımdan söylenmiş. Bunlar gerçeği yansıtmıyor. Bizim Trabzon’dan başka düşüncemiz yok. Ne Galatasaray, ne diğer takımlarla ilgili bizim bir şey söylemimiz mümkün değil. Şampiyonluk daha belli değil. Daha bir çok maçlar var. Oynanacak maçlar var" dedi.