61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzonspor, ikinci tranfserini yapıyor. Bordo-Mavililer İranlı Futbolcu Vahid Amiri4nin ardından bir diğer İranlı futbolcu Hossei'niyi tranfser etmeye hazırlanıyor. 
Bordo-Mavililer Hosseini'nin serbest kalma maddesini kullanacağını İran kulübüne bildirdi. Bordo-Mavililerden konuyla ilgili Kamu aydınlatma Platfromuna yapılan açıklamada: Trabzonspor'dan açıklama: "Seyedmajid Hosseini'nin Esteghlal FC ile olan sözleşmesinde yer alan buy-out maddesinin kulübümüz tarafından kullanıldığı, resmi olarak Esteghlal FC'ye bildirilmiş olup, futbolcu ile de sözleşme yapılması konusunda görüşmelere başlanmıştır." ifadelerine yer verdi..
Hatırlanacağı üzere Trabzonspor Hosseini'yi ilk etapta tranfser etmek istemiş ancak Esteghlal kulübü oyuncunun Pasaportuna el koymuştu. Bu nedenle çıkmaza giren tranfser Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun devreye girmesiyle aşılmıştı. Hosseini, İstanbul'a gelmiş burada sağlık kontrolünden geçirilirken yarın da Trabzon'a gelerek burada sağlık kontrolünden geçecek. Ardından ise İranlı futbolcuyla masaya oturulacak. Burada anlaşma sağlanırken Hosseini ile sözleşme imzalanacak.