Fanatik, ‘Fenerbahçeli’ gazete yine ayak oyunlarına başladı. Doğan Yayın Grubunun tek spor gazetesi olan Fanatik Gazetesi, Trabzonspor aleyhinde yaptığı haberlere bir yenisini daha ekledi. Dünün en çok tartışılan pozisyonu olan Volkan’ın vuruşunda dışarı çıkan topa ofsayt pozisyonundayken hamle yaparak kaleye girmesini sağlayan Olcan’ın pozisyonu oldu.
Topun gidiş açısına bakıldığında topun kaleye gitmediği dışarı çıktığı anlaşılsa da tartışmalar bir türlü bitmedi. Bu noktada Volkan’da maç sonrası açıklama yaparak, topun dışarı gittiğini söylese de Bordo-Mavililerin Teknik Patronu Şenol Güneş’in cezasından dolayı açıklama yapan yardımcı teknik adam Şeref Çiçek’in maçın kırılma anını Volkan’ın vuruşunda Olcan’ın dokunduğu ve gol olan pozisyonu göstermesi tartışmalara tuz biber ekti.
Bu açıklamalardan yola çıkan Fanatik Gazetesi de yenilginin baş mimarıymış gibi Olcan’ın fotoğrafını koyduğu manşetinde “Trabzon’u yaktı” başlığı atarak sanki beraberliğin baş mimarı olarak Olcan’ı gösterdi.
Geçen sezon Trabzonspor’a devre arasında transfer olduğundan beri başarılı bir performans sergileyen ve Bordo-Mavililerin yeni sezonda en önemli silahlarından Olcan’a psikolojik baskı amaçlı yapılan haberlere ise taraftarların itimat etmemesi gerektiği kaydediliyor.
Bu noktada ise Trabzonsporlu taraftarlara büyük görevler düşüyor. Takımın zor bir dönemden geçtiği bu günlerde mevcut oyunculara sahip çıkılması gerektiği ifade edilirken, taraftarlar sosyal medyada Fanatik’in manşetine ise büyük tepki gösterdi.

KAYNAK: 61SAAT.COM