Şenol Güneş'ın kızının düğününde bir araya gelen Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ve Beşiktaş Başkanı Fikret Orman arasında transfer pazarlığı yapıldı.

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş'in kızının düğünün onur konuklarından birisi de Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'ydı. Usta'yı konuğu olarak gören Beşiktaş Başkanı Fikret Orman kendisi ile yakından ilgilendi. İki başkan bir araya geldiğinde transfer konuşmaları da tabii ki yapıldı.

Usta özellikle yaptığı transferlerden dolayı Orman'ı kutlarken kendisine de bir teklifte bulundu: O kadar oyuncu aldınız Tolgay atıl kaldı. Devre arasında bize ver de başkan hem çocuk rahatlasın, hem de bizim orta sahamız.

Bu teklife şaşıran Orman, aynı zamanda yakın arkadaşı olan Usta'yı kırmamak için çok özenli konuştu: Başkan, seni kırmak istemem ama hocamıza sormam lazım. Şenol Hoca izin verirse neden olmasın. Ama şimdi bunu konuşmanın yeri değil bence. Çünkü kızını evlendiriyor, yeterince duygusai Eğer söylersek kesinlikle hayır der. Bence biz bu işi sonraya  bırakalım.

Fikret Orman'ın sözleri gülüşmelere neden oldu. İki başkan ve yanındakiler başka konularda sohbete devam etti.
Usta daha önce de Yenikapı mitingi sırasında G.Saray Başkanı Dursun Özbek'le bir araya gelmiş ve Luis Cavanda transferini bitirmişti.