Fenerbahçe ile oynanacak kupa mücadelesinin ardından Alanya deplasmanına giden Trabzonspor, şampiyonluk yolunda bu maçı da mutlaka kazanmayı hedefliyor.

TRABZONSPOR İÇİN KAPALI OTELİNİ AÇTI

Trabzonsporlu iş adamı Memiş Çakır, aynı zamanda Alanya’da bulunan Alan Xafira Deluxe Resort’un da sahibi. Trabzonlu Memiş Çakır kapalı olan otelini Trabzonspor için açtı.

Alanya’nın en prestijli oteline sahip olan Çakır  Trabzonspor Kulübü için 160 personeli görevlendirdi. Sadece Trabzonspor’a hizmet veren olan otel, Trabzonspor’un şehirden ayrılmasının ardından Temmuz ayına kadar kapalı olarak kalacak.

TRABZONSPOR'DAN TEŞEKKÜR GELDİ

Çakır'ın bu hareketi sonrası Trabzonspor Kulübü de resmi web sitesi üzereinden teşekkür mesajı yayınlayarak " Süper Lig Cemil Usta Sezonu’nun 28. haftasında deplasmanda oynayacağımız Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasında takımımızı otelinde ağırlayan Trabzonlu iş adamı Memiş Çakır’a teşekkürlerimizi sunarız." ifadelerini kullandı.

HÜSEYİN ÇİMŞİR İYİ BİR EVLATTIR

Trabzonspor’un Alanyaspor ile oynayacağı karşılaşma öncesinde konuşan Memiş Çakır şu ifadeleri kullandı;

“65 yaşındayım ve 47 senedir gurbetteyim. Gurbette Trabzonspor’a olan özlemimiz çok daha fazla artıyor. Lige verilen aradan sonra oynanan karşılaşmalara baktığımızda en hazır takımın bizim takım olduğunu gördük. Hüseyin Çimşir’i Antalyaspor’da forma giydiği zamandan tanıyorum. Kendisi hem çok iyi bir evlattır hem de çok iyi bir hocadır. Emanete en sağlam şekilde sahip çıkar. İnşallah şans da yanında olur ve Allah’ın adaletiyle şampiyonluğa ulaşırız. Trabzonspor çok iyi yönetiliyor. Başkan Ahmet Ağaoğlu takımımıza fazlasıyla zaman ayırıyor ve çok doğru hamleler yapıyor. Bizim de elimizden ne gelirse Trabzonspor’a her zaman her yerde destek olmaya hazırız. Bu böyle nesilden nesile de devam edecek. Yıllar sonra ben olmam, çoluğum çocuğum ağırlar. Bizim Trabzonspor’a olan tutkumuz kelimelerle ifade edilemez.”