Trabzonspor'da Vahid Halilhodzic'in açıklamaları sonrası ilginç haberler çıkmaya başladı. Bordo-Mavililerde yeni tranfserle ilgili şüphesi bulunan Halilhodzic'in, açıklamaları "Mantık dışı" haberlerle farklı bir boyuta taşınıyor. Resmen sınırları zorlayan tranfser haberlerinde Trabzonspor'da Halilhodzic'in "Beğenmediği Salih Dursun'u geri verip,  Galatasaray'dan Yekta ve Amrabat'tan birinin kiralanmasını isteyeceği" iddia edildi. 
"Sanki marketten bir ürün alıp beğenmeyip geri verip daha iyisini almak" gibi bir duruma benzetilen tranfser haberinde böyle bir durumun gerçekleşme olasılığının ise bir hayli uzak olduğu kaydediliyor..

İŞTE O HABER:
 
Halilhodzic, performansını beğenmediği Salih Dursun’u 'G.Saray’a geri verin' dedi. Yönetim, Aslan’dan Yekta ya da Amrabat’ı kiralık isteyecek.

AUGSBURG maçı sonrası 'Böyle devam ederse kalmamım hiçbir anlamı yok' diyen Teknik Direktör Vahid Halilhodzic, kükremeye devam ediyor.

Birçok oyuncusunu beğenmeyen Boşnak Hoca’nın son kurbanı Sahil Dursun oldu. Halilhodzic, Olcan Adın’ın transferinde G.Saray’dan kiralık olarak gelen 23 yaşındaki oyuncunun geri gönderilmesini istedi.

FAYDA SAĞLAMAYAN GİDECEK

Bordo-Mavili yöneticiler, Salih Dursun’u geri vererek Vahid Halilhodzic’in çok istediği Yekta Kurtuluş ve Nordin Amrabat’tan birisini kiralık olarak G.Saray’da isteyecek. Sarı-Kırmızılılar’ın buna nasıl cevap vereceği merak konusu…

 Boşnak Hocanın, 'Kadroya bana sorulmadan çok sayıda oyuncu geldi. Fayda sağlamayacak olanların hepsini gidecek' dediği de iddia edildi.