61SAAT SPOR SERVİSİ - HASAN TÜNCEL

Transferde genç ve maliyeti uygun olan oyunculara yönelen bordo mavili takımda Erzurumspor'dan Taylan Antalyalı, Ankaragücü'nden Altay Bayındır ve Gençlerbirliği'nden Mert Çetin gündeme geldi fakat Trabzonspor'un ilk temaslar sonrası aldığı cevaplar şaşırtıcı oldu.

ERZURUMSPOR 3 MİLYON EURO İSTEDİ!

Transferde Taylan Antalyalı için nabız yoklayan bordo mavililer aldığı cevap karşısında şok oldu. Bu sezon lige veda eden Erzurumspor, Taylan Antalyalı için Trabzonspor'dan 3 milyon euro isteyince bordo mavili yönetim bu transferi şimdilik rafa kaldırdı. Bu sezon Erzurumspor ile 32 maça çıkan 24 yaşındaki orta saha takımına 6 gol 3 asistlik katkı sağlamıştı.

GENÇLERBİRLİĞİ 2.5 MİLYON EURO İSTEDİ!

Stoper arayışlarına devam eden Trabzonspor'da gözler Gençlerbirliği ile başarılı bir sezon geçiren 22 yaşındaki stoper Mert Çetin'e çevrildi fakat Ankara temsilcisi genç yetenek için 2.5 milyon euro talep edince bordo mavili takım bu transferden vazgeçti. Trabzonspor'un toplam transfer bütçesi kadar bonservis talep eden Ankara temsilcisi indirime yanaşmayınca Mert Çetin'in bordo mavili takıma transfer süreci kısa sürdü.

ANKARAGÜCÜ 3 MİLYON EURO İSTEDİ!

Uğurcan Çakır ile rekabete girebilecek bir kaleci arayışında olan bordo mavililer ilk etapta Ankaragücü'nün genç kalecisi Altay Bayındır'a yönelsede aldığı cevap karşısında yine geri adam atmak zorunda kaldı. Ankaragücü, Trabzonspor'dan Altay Bayındır için 3 milyon euro talep edince bordo mavili takım kaleci arayışlarında farklı alternatiflere yöneldi.

TRABZONSPOR ACELECİ DEĞİL!

Trabzonspor'un bu transferlerde aceleci olmayacağı ve transferin son gününe kadar oyuncular için talep edilen bonservis bedellerinin düşmesini bekleyeceği öğrenildi.