Kaya, GAP Arena Stadyumu’nda düzenlediği basın toplantısında, Boluspor, Trabzonspor ve Çaykur Rizespor maçlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Hafta sonu sahalarında karşılaştıkları Boluspor’u yenebilecek güçte olmalarına rağmen maçtan mağlubiyetle ayrılmanın üzüntüsünü yaşadıklarını ifade eden Kaya, ancak oyuncularını performanslarından dolayı tebrik etti.
Kaya, Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında karşılaşacakları Trabzonspor maçıyla ilgili olarak Şanlıurfaspor’un hangi sahada hangi takımla oynarsa oynasın elinden gelen gayreti göstereceğine inandığını dile getirdi.

Kadroda 21 oyuncu bulunduğu için çok fazla rotasyon yapma şansı olmadığını ifade eden Bahri Kaya, şunları kaydetti:
"Belki bir iki oyuncu değişikliğiyle Karadeniz’e hareket edeceğiz. Deplasmandaki başarılı performansımızı hem kupa da hem de lig maçında göstermek istiyoruz. Buna çok ihtiyacımız var. Bulunduğumuz sırada kupada tur atlamak, bizdeki bütün olumsuz havayı tekrar olumluya çevirebilir ve de lig için moral olabilir. Şansımızın en az Trabzonspor kadar olduğunu söyleyebilirim."
Kaya, ayrıca hafta sonu deplasmanda yapacakları Çaykur Rizespor maçını da kazanmak istediklerini kaydetti.

Öte yandan Trabzonspor maçının hazırlıklarını GAP Arena Stadyumu’nda yaptığı antrenmanla sürdüren sarı-yeşilli ekipte kart cezalısı Kıvanç dışında eksik bulunmuyor.