61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzonspor'da geçen hafta 1-0 kazanılan Kayserispor maçına göre bordo-mavililer Galatasaray karşısına 2 farklı değişiklikle çıktı. Sakatlığın ardından performansında büyük bir düşüş yaşayan Mehmet Ekici, bugün ki Galatasaray karşısında yedek olarak başlarken yerini Marko Marin'e kaptırdı. Trabzonspor'da yine geçen hafta performansı bir hayli düşen Yusuf'un yerine de Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze Özer'i sahaya sürdü.
Özer geçen sene Galatasaray'a Hüseyin Avni Aker'de ilk golü atan isim olurken Şota'nın bu değişiklikleri ise geçen hafta ile bire bir ilgili olduğu kaydedildi. Hatırlanacağı üzere Geçen hafta Kayseri Cardozo'nun golünü hazırlayan bu iki isimdi. Özer, sağdan getirmiş Marin'e ortalamış Alman Oyuncu'da topa dokunarak Cardozo'nun önünde bırakmıştı.
Trabzonspor'da bu oyuncular haricinde geçen hafta Kayseri maçında da forma giyen Alper, Okay'ın dönüşü ile birlikte yedek kulübesine döndü. Alper geçen hafta Okay'ın yokluğunda Constant, orta alanda değerlendirilince ilk 11'de forma bulmuştu.