61SAAT HABER SERVİSİ - TAYFUN ÇÖPÇÜ - ALMANYA - Trabzonspor, bugün yurt dışında ikinci etap kampı için Almanya'ya gitti. Trabzon'dan saat 11:00 sıralarında Almanya'ya giden bordo-mavili kafilede Erkan Zengin şoku yaşandı.
Erkan Zengin, Trabzonspor ile birlikte Almanya'ya giderken Türkiye'de resmen bordo-mavili kafileye şok yaşattı. Havaalanına geldiğinde pasaportuyanında bulamayan bordo-mavili oyuncu kafileyle birlikte Almanya'ya gidemedi.
Türkiye'den çıkış yapamayan oyuncu, pasaportunu tüm aramalara rağmen bulamadı. Evinde de pasaportunu arayan oyuncu bulamayınca İsveç konsolosluğuna başvurdu.
Türk asıllı İsveç vatandaşı olan Erkan Zengin, pasaportunu çıkarmak hem de oradan daha kolay kampa katılmak için özel izinle İsveç'e gittiği ifade edildi. Erkan'ın pasaportunu çıkarmasının ardından Trabzonspor'un Almanya kampına katılması bekleniyor. 

Erkan'ın Almanya'ya özel izinle gidebileceği ancak UEFA Avrupa Ligi maçı için farklı bir ülkeye geçeceğinden dolayı pasaportunun yanında olması gerektiği kaydedildi. Bu nedenle Türkiye'de de Ramazan Bayramı dolayasıyla mesai olmadığı için bordo-mavili oyuncunun İsveç'e gittiği buradan da yeniden kampa katılacağı katılacağı kaydedildi. 

KAYNAK: 61SAAT.COM