61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzonspor’un kaptanı Onur Recep Kıvrak, Fenerbahçe ile 1-1 berabere biten karşılaşmanın ardından açıklamalar yaptı. 
Basın mensuplarının sorusunu yanıtlayan Onur, “İlk yarı çok tutuk başladık. İstediğimiz oyunu sergileyemedik. İkinci yarı golü bulduktan sonra sergiledik. Futbolcu arkadaşlarımın üzerinde hafif baskı.. Bizim için önemliydi. Kazandığımızda daha yukarıları tırmanacaktık. Geçen haftanın benzeri. Son dakika gol yedik. Takım arkadaşlarımız üzgünüz. Gelen taraftarlarımıza galibiyet hediye etmek isterdik ama olmadı” dedi. 

BASKI VAR MI?
Şehirde Fenerbahçe maçı ile ilgili baskı olup olmadığı sorusuna Onur, “Baskı değil. Sonuçta geçmişten bu zamana gelen rekabet var. İki kulüpte büyük kulüp ve camialar. Türkiye’nin gündeminde ister istemez. Şunu söyleyebilirim şuan bulunduğumuz ortamda günde, milletçe kenetleneceğimiz zaman. Diğer konulara pek fazla girmek istemiyorum. Diğer konular başka bahara.. Biz de çok güzel örnek olduğumuz düşünüyorum. Askerlerimizin burnu kanamasın, zaferle gidip zaferle dönsün inşallah... “ diyerek yanıt verdi. 

FENERBAHÇE İLE YAŞANA SORUN
Fenerbahçe ile aralarında yaşanan sorunları da değinen Onur, “Aramızda bazı şeyler var bunlar hukuki boyut. Olmuştur ama biz saha içinde futbolcularız. Bizi izleyen kardeşlerimize örnek olmak zorundayız. Bulunduğumuz ortamda bunu daha fazla pekiştirmemiz gerekiyor. İki takımın kaptanlarına yakışır şekilde hareket etmemiz gerekiyordu. Böyle hareket ettiğimizi düşünüyorum” dedi.

KONYA MAÇINDA YEDİĞİ HATALI GOL
Geçen hafta Konyaspor maçında son dakikada yediği hatalı gol hatırlatılınca Onur, “Benim şahsi bireysel hatamdan dolayı 3 puan kaybettik. Ben robot değilim. Sosyal medya kullanmıyorum ama görüyorsun. Benim 11. Yılım olacak. Ben Trabzonspor’da oynadığımda kendileri 5-6 yaşındaydım. Ben o maçtan sonra ailemi Trabzon’a getirmedim. Kendimi dinlemek istedim. Bunu yaptım. Ben bu şehirle kalkıp, bu şehirle yaşıyorum. Ne kadar dışardan anti patik görünsem bazı insanlara bu şehirle bağdaştım. Kötü oynuyorum iyi oynuyorum. Kötü oynadığımda tesisten çıkmıyorum. İyi oynadığımda ailemle vakit geçiyorum. O kadar büyük sakatlıklar geçirdim. Bugüne de şükür. Oynadığıma şükrediyorum” ifadeleriyle yanıtladı. 

BURAK’IN KAÇIRDIĞI POZİSYON
Burak Yılmaz’ın kaçırdığı pozisyonun maçın kırılma anı olup olmadığı ile ilgili ise, “Burak Yılmaz’ın kasığında ciddi şekilde yırtık var. O bugün 17. Golünü attı. İnşallah gol kralı olur. Zaten kralda inşallah bu sene de gol kralı olur. Bu hafta 1 -2 antrenmana çıktı yine ağrıları var. Kral unvanı kolay olmuyor. Bu pozisyonu atsaydık belki maçı kazanırdık. Olmadı her şeyde nasip var” ifadelerini kullanan Onur, sözlerini şu şekilde tamamladı: 

FENERBAHÇE KADROSUNA ŞAŞIRDILAR MI?
“Kadro açıklandığında şaşırmadık. Onların da eksiği vardı bizim de vardı.. Her futbolu elinden geleni yapmaya çalışıyor. Onların da fena oynamadığın düşünüyorum. Sağ olsun hocam her türlü senaryoya karşı bizi hazırlıyor. Biz o senaryoya karşı sahaya çıkıyoruz. Şansızlık mı ne diyim olmadı...”