TRABZONSPOR'un ligde geride kalan 10 maçın tamamında görev yapan kaleci Onur Recep Kıvrak, hem formasını kaptırmadı, hem de takımın en istikrarlı futbolcularının başında yer aldı.

PERFORMANSI YÜKSELDİ

Bordo mavili takımın ligdeki 10 maçınına tamamına ilk 11'de başlayan kaptan Onur, en istikrarlı oyunculardan biri oldu. Teknik direktör Ersun Yanal'ın ligde tüm maçlarda 90 dakika görev verdiği 28 yaşındaki Onur, özellikle başkan Muharrem Usta'nın 'daha fazla sorumluluk almalı' açıklamasından sonra yükselen performansıyla dikkati çekti.

4 MAÇI GOL YEMEDEN TAMAMLADI

Bordo mavililerin 1 numarası, son 4 maçında kalesinde 5 gol görmesine rağmen ortaya koyduğu performansıyla teknik heyeti de memnun etti. Bu sezon toplam 900 dakika sahada kalan ve 10 maçta kalesinde 14 gol gören Onur, Kasımpaşa, Atiker Konyaspor, Akhisar Belediyespor ve Galatasaray maçlarını gol yemeden tamamladı. Onur ayrıca Mehmet Ekici, Onazi, Druica ve Okay ile birlikte 10 lig maçında da görev yapan 5 oyuncudan biri oldu.

AĞABEY DURİCA

Bu arada Trabzonspor'un 34 yaşındaki tecrübeli oyuncusu Jan Durica, takımın neşe kaynağı olurken genç oyunculara da tecrübelerini aktararak ağabeylik yapıyor. Arkadaşlarıyla iyi bir iletişim kuran ve zaman zaman da şakalaşan savunma oyuncusu, genç isimler ile de yakından ilgileniyor. Durica'nın takımdaki bu rolü, teknik direktör Yanal'ı da memnun ediyor.

OTOBÜSLERİN GÖRÜNÜMÜ YENİLENDİ

Trabzonspor'un kulüp otobüslerinin dış cephe kaplamaları yenilendi. Kulübe ait otobüslerin dış cepheleri yeniden dizayn edilerek yeni bir görünüme kavuşturuldu. A takımın kara yolu seyahatlerinde kullandığı otobüsün de hazırlandığı ve kısa sürede hizmete sunulacağı bildirildi.