En düşüğü 350 lira, en yükseği 30 bin liradan satışa sunulan Trabzonspor kombinelerine taraftarlar ilk günden yoğun ilgi gösterdi. 25 bin kombine satışı hedefini yineleyen Başkan Muharrem Usta, “Yeni mabedimize coşku ve heyecanla gireceğiz. Taraftarlarımız gerekeni yapacaktır” dedi. Trabzonspor Ziyabey Sosyal Tesisleri’nden kombineleri alan taraftarlar da, yönetimin rakamları çok makul seviyelerde tuttuğunu ve kendilerinin de üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getirmeye çalıştıklarını söyledi.”

“FİYATLAR UYGUN”
Taraftarlardan Mehmet Kadirkoç, kombine fiyatlarının oldukça uygun olduğunu belirterek, “Sabah erken saatlerinde kombine almak için geldik. 25 bin kombinenin satılacağına inanıyorum. Belki de daha fazla satılacak. Fiyatlar gayet uygun. Bu konuda başarılı bir çalışma yapıldı. Takımdan da gelecek adına umutluyuz. Bu yıl üst sıralar, gelecek sezon ise inşallah zirve yarışının içerisinde olacağız” dedi.
Kombine fiyatlarını ucuz bulduğunu ifade eden Ali Mangan da, “Trabzonspor’a gönül vermiş her insanın bu fiyatlara ayak uydurması gerekiyor. Şu anda maddi zorlukla içerisinde bulunmama rağmen kombinemi almaya geldim” diye konuştu.