61SAAT SPOR SERVİSİ- Trabzonspor Kongresinde yine olay çıktı. Bordo-Mavililerin 19 Mayıs Spor Salonunda yapılan seçimsiz Olağan Genel Kurulda, delegelerden Yavuz Saltık konuşma yaptı. Bu sırada tribünlerden aşağı atlayarak bölgeye gelen bazı delegeler Saltık’ın konuşmasının bitiminin ardından yerine geçerken kendisine saldırdı. Ağır hakaretlerin edildiği salonda, Saltık’ı diğer delegeler korumaya çalıştı.

Bu sırada araya polisin girmesi ile olay engellendi. Ancak aradan birkaç dakika geçtikten sonra salonun ortası yine karıştı. Bu kez delegelerin kendi aralarında arbede yaşandı. Delegeleri polis araya girerek ayırdı. Bu şekilde salonda birkaç dakika arayla yine arbedeler yaşandı. 

Saltık konuşmasında;
“Trabzonspor seçimle geldiğinde, katıldığı televizyon programında temiz futbol eylemlerine hakaret ederek yapan arkadaşların şevkini kırarak görmezden geldi. Trabzonspor başkanının şike ile zerre kadar alakası yoktur. Aziz Yıldırım, dışında hiç kimseye laf edememiştir, edemeyecektir göreceksiniz.
30 milyon Euro’ya 4. Olmak için takım kurulmaz. Biz 142 haftadan beri eylem yapıyoruz. Şu verdiğiniz mücadelenin 4’de 1’ini verecek yönetimde yoktur. Trabzonspor'u sokaktan topladığınız adamlarla yönetemezsiniz” ifadelerini kullandı.

 


Trabzonspor kongresinde yine olay.. paylaşan: 61saat