61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzonspor, kendi sahasında Konyaspor ile karşılaşıyor. Maç öncesinde ısınmaya Konyasporlu oyuncular, Trabzon'da dün meydana gelen terör olaylarına dikkat çekmek için "İyiki varsın Eren" tişörleri ile çıktılar...

STATTA HERKES ASKER SELAMINA DURDU
Maçın başlamasına dakikalar kala Medical Park Arena'da duygu yoğunluğunu arttıran bir olay yaşandı.Stadın skor bordundan İstiklal Marşımızın sözleri yansıtılarak bütün tribünler asker selamına davet edildi. Trabzonspor ve Konyaspor tribünleri yani statta bulunan herkes bu davete iştirak ederek statta herkes asker selamında durdu. 



ONUR, CEZALI...
Tecrübeli eldiven Konyaspor maçında forma giymiyor... 
Geçtiğimiz sezonun son karşılaşmasında maçın bitiş düdüğünden sonra hakemle tartışmaya giren Trabzonspor’un kalecisi Onur Kıvrak, gördüğü sarı karttan sonra cezalı duruma düşmüştü.
Tecrübeli eldiven, bu sezonun ilk maçı olan Konyaspor karşısında forma giyemedi.
Onur, cezasını çekmesinin ardından ligin ikinci haftasında deplasmanda oynanacak olan Fenerbahçe müsabakasında kalesini koruyabilecek.



KULÜBE'DE DİKKAT ÇEKEN İSİMLER... 
Trabzonspor, Konyaspor ile sahasında karşılaşıyor.
Rakibiyle kritik bir müsabakaya çıkacak olan Bordo-Mavililerde Teknik Direktör Ersun Yanal, takımın genç isimlerini kulübede oturttu.
Uğurcan Çakır, Hasan Batuhan Artarslan, Abdurrahim Dursun ve Abdulkadir Ömür’ü yedek soyunduran Yanal, yeni transfer Kamil Ahmet Çörekçi’nin yanı sıra N’Doye, Bero, Mustafa Akbaş, Rodallega ve Yusuf Erdoğan’ı da yedek kulübesinde bekletti.

ERSUN YANAL, KONYA'YI ONUNLA VURACAK
Bordo-Mavili takımın Teknik Direktörü Ersun Yanal, Konyaspor karşısından 3 puanın sahibi olarak ayrılmak istiyor.
Bu maça ayrı bir önemle hazırlanan Yanal, rakibi ile oynayacağı zorlu mücadeleyi kazanarak lige moralli bir giriş yapmayı hedefliyor. Kalede Esteban’a görev veren Yanal, savunmanın ortasında Durica ve Uğur’a forma verdi. Sağ bekte Pereira, solda Mas’ı oynatan Yanal, savunmanın önünde ise Kucka ve Okay’ı sahaya sürdü.
Sağ kanatta Olcay, sol kanatta da Bongonda’ya forma şansı tanıyan Yanal, forvet arkasında Yusuf Yazıcı’yı oynatırken, ileri uçta da Burak Yılmaz görev aldı.