UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Trabzonspor'un Rusya temsilcisi Krasnodar ile oynayacağı mücadele beIN Sports 1'den yayınlanacak. Trabzonspor - Krasnodar maçını Azerbaycan kanalı İdman TV de şifresiz olarak ekranlara getirecek.

UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Trabzonspor, üçüncü maçında Krasnodar ile karşı karşıya geliyor.

24 Ekim Perşembe günü Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde oynanacak Trabzonspor - Krasnodar maçı Türkiye saatiyle 22.00'da başlayacak.

Trabzonspor - Krasnodar maçı hangi kanalda?

Trabzonspor - Krasnodar maçı beIN Sports 1 ekranlarından canlı ve şifreli olarak yayınlanacak. Trabzonspor - Krasnodar maçını Azerbaycan kanalı İdman TV şifresiz olarak ekranlara getirecek.

Bu maç öncesinde temsilcimiz Trabzonspor'un C Grubu'nda 1 puanı bulunurken Krasnodar'ın ise puanı bulunmuyor.

Trabzonspor'da Mikel'in durumu belirsiz

Trabzonspor'da sakatlıkları bulunan Ogeny Onazi, Caleb Ekuban ve Adbülkadir Ömür, Krasnodar karşısında forma giyemeyecek. Birinci derece uyluk ön adale zorlanması bulunan Nijeryalı futbolcu Obi Mikel'in durumunun ise maç saatinde netleşmesi bekleniyor.

Trabzonspor - Krasnodar maçının muhtemel 11'leri

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Gaston Campi, Majeed Hosseini, Joao Pereira, Filip Novak, Doğan Erdoğan, Alexander Sörloth, Jose Sosa, Anthony Nwakaeme, Abdülkadir Parmak, Daniel Sturridge

Krasnodar: M. Safonov, A. Martynovich, U. Spajic, C. Ramirez, S. Petrov, Ari, K. Olsson, Manuel Fernandes, T. Vilhena, M. Suleymanov, M. Berg