Ali Kemal Denizci Trabzonspor’un ayağa kalkması gerektiğini söyledi. Trabzonspor’un efsane isimlerinden Ali Kemal Denizci Trabzonspor’un gidişatını yorumladı. Denizci Trabzonspor’un ilk yarıyı hasarsız kapatarak ikinci yarıda küllerinden doğması gerektiğini ifade etti. “Trabzonspor ilk yarıyı ne kadar hasarsız kapatırsa ikinci yarı ayağa kalkar” diyen Denizci, “Trabzonspor bugüne kadar iyi sonuç aldığında da oynamadı. Eskişehirspor maçında da iyi oynamadı. Trabzonspor devre arasını iyi bir durumda bitirse ikinci yarı hazırlığında çok şeyler olabilir” dedi.



İSTEDİĞİ VERİMİ ALAMADI

Efsane isim Denizci, Trabzonspor’un takım olamadığını da ifade ederek, “Trabzonspor’un iyi bir takımı olmasına rağmen oyunculardan istediği verimi alamadı. Düzen kurulamadı. Ama bu takım yine de başarılı olabilir. Devre arası kampına ihtiyacı var. Disiplinsiz, formsuzluk ve sakatlıklardan dolayı kadro kurulamadı. Trabzonspor bu kötü dönemi kayıpsız geçerse ikinci yarı herşey daha farklı olacaktır. Trabzonspor bu dönemi en iyi şekilde ve hasarsız atlatmalı” diye konuştu.



TARAFTAR HAKLIDIR

Trabzonspor’un bu kötü günlerinde kenetlenmesi gerektiğini de söyleyen Denizci, “Taraftar her zaman haklıdır. Taraftara suç bulmak gerekmiyor. Taraftar takımının iyi oynamasını ve kazanmasını ister. Futbolculara trilyonlar ödeniyorsa onlarda sahada gerekeni yapması gerekiyor. Ama Trabzonspor’un bu kötü günlerinde taraftar takımına sahip çıkmalıdır. Yoksa kötü durum daha da kötüye gidebilir. Birliktelik şart” dedi.



BİR ŞEYLER OLMALI

Trabzonspor’un bir şeyler yapıp artık çıkışa geçmek zorunluluğunda olduğunu da söyleyen Ali Kemal Denizci, “ligden kopmama adına artık bir şeyler olmalı. Eğer devre arasına kadar ligden koparsak ikinci yarı fazla bir şey beklemek anlamsız. Olur. İlk yarıyı bitirebileceğimiz en iyi yerde bitirirsek, ikinci yarı bu takım yarışın içinde olacaktır. Trabzonspor’un öncelikli hedefi zirveden kopmamak olmalı bunun için savaş vermeli. Yani ikinci yarıya girerken bu yarışta bende varım demeli” ifadelerini kullandı.



AÇ OYUNCULAR ARIYORUZ

“Trabzonspor’un karakterinde ve hüviyetinde savaşan oyunculara ihtiyacı var. Bu oyuncuların arasına birkaç tane serpinti olarak teknik ve başarıya aç oyuncular olabilir. Farklı oyunculara ihtiyacı var. Trabzonspor’un bir an önce yabancılardan kurtulup bu tür oyuncuları kadrosuna katması gerekiyor. Bizde bu çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Başarıya aç ve kaliteli ileriye dönük oyuncu arama çalışmalarımızı sürdürüyoruz”




EMERSON İDARE EDER

“Trabzonspor’un yabancı oyunculardan kurtulması gerektiğine inanıyorum. Emerson Trabzonspor’un aradığı sol bek değil ama idare eder bir görüntüsü var. Janko ise özellikleri olmayan bir oyuncu bizim düşündüğümüz ve bize çok faydalı olacak bir santrafor değil. Trabzonspor’da işe yaramayan çok fazla yabancı oyuncu var. Devre arasında bunlardan kurtulması gerekiyor. Eğer kurtulamazsa bu tür sorunlar yaşamaya devam edecektir”