Trabzonspor Kulübü kongre üyelerinden Sait Araz ve Hacı Murat Atılgan disiplin kuruluna sevk edildi.

Sosyal paylaşım platformu Twitter üzerinden yapılan açıklamaları dikkate alan Bordo Mavili yönetim iki üye hakkında soruşturma başlattı. 

Disiplin kuruluna bir sevk yazısı yazan Bordo Mavili yönetim “17.09.2019 tarih ve 469 sayılı kararı uyarınca; twitter hesabında paylaştığı Yönetim Kurulu Başkanımızı küçük düşürücü “dansöz…” yakıştırması yapması nedeniyle tüzüğün 62/D-1 maddesi gereğince soruşturma ve kovuşturma yapılması için kulübümüzün 9687 nolu üyesi Sait Araz’ın Disiplin Kuruluna sevkine karar verilmiştir. 

7.09.2019 tarih ve 469 sayılı kararı uyarınca; twitter hesabında paylaştığı Yönetim Kurulumuzu küçük düşürücü ve hakaret içeren paylaşımdan dolayı tüzüğün 62/D-1 maddesi gereğince soruşturma ve kovuşturma yapılması için kulübümüzün 24692 nolu üyesi Hacı Murat Atılgan’ın Disiplin Kurulu’na sevkine karar verilmiştir” ifadelerini kullandı.

Disiplin kuruluna sevk edilen 2 isimde sosyal medya hesaplarından bu soruşturmanın anlamsız olduğunu ifade ederken gözler disiplin kurulunun vereceği karara çevrildi.

İŞTE 2 ÜYENİN DİSİPLİNE SEVKİNE NEDEN OLAN PAYLAŞIMLAR...