61SAAT SPOR SERVİSİ

Trabzon'un Ortahisar İlçesi Çarşı Mahallesi, Halkevi Caddesi’nde bulunan Sadri Şener Tesisleri’nin işletme hakkını elinde bulunduran Trabzonspor Kulübü'ne “çıkın” talimatı verildi.

TESİSLER MİLLİ EĞİTİM’E VERİLECEK

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne tahsisli Milli Emlak’ın kiraladığı Sadri Şener Tessisleri’nde gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Trabzonspor’un gelirinin büyük bir bölümünü karşıladığı içinde TS-Club, Bordo Mavi Tur gibi yapılanmaları bünyesinde bulunduran Sadri Şener Tesisleri'nin 20 yıllık kira süresi doldu. 

KREŞ YAPILACAK

Daha önceki yıllarda Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün kullandığı tesisler binasını yeniden kullanmak isteyen Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü konuyla ilgili Milli Emlak'a yeniden kullanma amacıyla müracaat etti.

Trabzonspor’un kullanımında olan Sadri Şener Tesisleri'nin bulunduğu alana bir kreş yapmayı planyan Trabzon İl Milli Eğtim Müdürlüğü'nün müracatı sonrası Milli Emlak Bordo Mavililere "çıkın" talimatını vererek çalışmaların hızlandırarak gerekli işlemlerin yapılmasını istedi.

TRABZONSPOR ÇIKMAYI DÜŞÜNMÜYOR

Trabzonspor kaynaklarından edinilen bilgilere göre Bordo Mavililere yaşanan bu durum ile ilgili herhangi bir bildirim gelmediği ifade edildi. Tesislerden çıkmayacaklarını tarafımıza aktaran Bordo Mavili yetkililer Akyazı Stadı'nda yapılacak olası bir yapılanmada Sadri Şener Tesisleri'ni yeninden düzenleyerek kullanmaya devam edeceklerini aktardı.  

ŞENER “RESMİMİ GÖNDERSİNLER”

Yaşanan konuyla ilgili 61saat’ten Hasan Tüncel’e konuşan tesislerinde adını taşıyan Trabzonspor Kulübü Eski Başkanı Sadri Şener “Tesisler binasını bundan  25 sene önce başkanlığım döneminde merkezi oraya taşımak amaçlı yaptırmıştım. Tesisler de rahat etsinler, dışarıdan gelenler oraya gelsin diye. Kendi paramla yaptım ve almadıklarımdan bir tanesi. Kendi ismimi koymadım, Hayrettin Hacısalihoğlu koydurdu. Oldu arası Sadri Şener Tesisleri. Çıkarma konusuna gelince Trabzonspor bütün kurumlardan büyüktür, Trabzonspor’u bir yerden çıkarmak hoş değildir. Telafi edilemez hatalar çıkartırlar. Devletin yeri çık derse çıkacaklar tabi ki, benim sadece bir resmim var, onu bana gönderirseler memnun olurum. Bu uygulamanın bir ihtiyaçtan doğduğunu kabul etmem, alışmış para kazanılan bir yer ne maksatla bu duruma getiriliyor. Biz canımızı paramızı verdik bu işler için burayı alıyorum şurayı veriyorum gibi deseler anlardım. “ ifadelerini kullandı.