Trabzonspor yönetimi, sezon sonu yaklaşırken şike soruşturmasının hala sonuçlanmaması nedeniyle çarşamba günü kentte büyük bir toplantı düzenliyor.

Futbol Federasyonu'nun hem Mehmet Ali Aydınlar yönetiminin yaşadığı kararsızlığın Yıldırım Demirören yönetiminde de devam etmesinden yana dertli olan bordo-mavili yönetim çarşamba günü yöneticiler, kulüp üyeleri, eski yöneticiler ve Trabzonlu birçok sivil toplum kuruluşu ile camianın önde gelenlerinin katılımıyla geniş katılımlı bir toplantı yapacak.

'F.BAHÇE MAÇINA ÇIKILMASIN'
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in bundan sonraki yol haritasını belirlemek için fikir alışverişi yapacağı toplantıda Sivil Toplum Kuruluşları'nın (STK) önerileri gündeme alınacak. Bu önerilerin sadece Trabzon değil İstanbul ve Türkiye'nin farklı bölgelerindeki Trabzonlular'ın da önerilerine sunularak oylanması da gündemde..

STK'ların önerileri arasında, "Trabzonspor ligden çekilsin, Trabzonspor, Fenerbahçe maçına çıkmasın, TFF'ye 'Bizi küme düşürün' diye dilekçe vermek" şeklinde dikkat çekici öneriler de bulunuyor.