61saat Haber Servisi -  Trabzonspor taraftarının her seçimde 2010-2011 sezonunda şike ile çalınan şampiyonluğu gündeme getirme geleneği devam 24 Haziran seçimlerinde de devam etti. Bir grup taraftarın seçim pusulalarına 2010-2011 şampiyonu Trabzonspor yazmalarının ardından, başka bir grup Trabzonspor taraftarı ise olayı farklı bir boyuta taşıdı.

Çalınan şampiyonluğa özel mühür bastırdılar!

Bazı Trabzonspor taraftarlarının tepkisini dile getirmek adına, dağıtılan seçim mühürleri yerine ''2010-2011 Şampiyonu Trabzonspor'' cümlesinin çevresel şekilde basılıp, merkezine ise ''EVET'' mührünün vurulduğu bir mühür yaptırdığı oy pusulularının sayılmasıyla ortaya çıktı. Hatırlanacağı üzere Trabzonspor taraftarları, Fenerbahçe'nin sahip olduğu çok yüksek oy potansiyeli ve lobi sebebiyle şike mücadelesinde hiçbir siyasi partiden beklediği desteği görememiş ve tüm partilere hayır diyen bir üçüncü grup ortaya çıkmıştı.

Geçersiz sayıldılar

Öte yandan, yapılan eylem YSK'nın belirlediği teamüllerin dışında bir tercih olduğu için bu şekilde basılan mühürler geçersiz sayıldılar.