1-Ersun Yanal

Tecrübeli teknik adam, maçın ardından verdiği demeçte hakem Cüneyt Çakır’ı sert sözlerle eleştirdi. Ersun Yanal, “Bu kadar kolay, basit kartlarla Fenerbahçe yıpratılacak bir takım değil. Fenerbahçe’yi bu kadar kolay şekilde eksik bırakmaya kimsenin hakkı yok. Kayserispor maçının ardından MHK değişmişti. Ortaya konulan tutum belliydi” dedi. Ligde kalan 4 kritik maç öncesi bu sözler Yanal’a pahalıya mâl olabilir

2-Sadık ve Volkan

Sadık Çiftpınar, çift sarı kart görerek takımını 10 kişi bırakmıştı. Talimatlar gereği oyundan atılan bir futbolcu karma alanda bulunamaz, röportaj veremez. Sadık bu kuralı çiğnediği için 4 ila 12 maç arası ceza alabilir. Ayrıca kaptan Volkan Demirel de karşılaşma sonrası Trabzonsporlu bir yetkiliyle ilgili sarf ettiği sözler nedeniyle PFDK’ya sevk edilip, cezayla karşı karşıya kalabilir.

3-Taraftarlar

Sarı-Lacivertli taraftarlar, kritik Trabzonspor maçında tribünleri doldurdu, takımlarına büyük destek verdi. Rakibin golünden sonra zaman zaman kendi oyuncularına tepki gösteren taraftarlar, Sadık Çiftpınar’ın kırmızı kartı sonrası tepkisini Cüneyt Çakır’a yöneltti. Tecrübeli hakeme birçok kez küfürlü tezahüratta bulunuldu. Bu nedenle maça gelen taraftarların Passolig kartlarına bloke cezası gelebilir.