61SAAT SPOR SERVİSİ - Hasan Tüncel

SÜPER Lig'in 11. haftasında görev alacak hakemler ve maç programı açıklandı. Ligde 10. hafta sonunda liderlik yarışı veren Bordo Mavililer lig lideri  Aytemiz Alanyaspor’u konuk edecek. Pazar günü saat 16.30'da başlayacak olan maçı hakem Abdülkadir Bitigen yönetecek. 

Mücadelede VAR hakemi olarak ise Özgüç Türkalp, AVAR’da ise Mustafa Emre İyisoy görev yapacak. 

TRABZONSPOR 1 MAÇINDA DÜDÜK ÇALDI

Trabzonspor’un daha önce 1 kez maçını yöneten Bitigen 2017 yılında oynanan Türkiye Kupası rövanş maçında düdük çalmış. Trabzonspor karşılaşmayı 5-1 kazanmıştı.

2 KEZ ALANYA

Alanyaspor’un da 2. kez maçını yönetecek olan Bitigen bu karşılaşmalarda 2 kez Alanyaspor galibiyetine düdük çaldı. Bitigen bu sezon oynanan ve 3-0 Alanyaspor’un üstünlüğüyle sonuçlanan Kasımpaşa mücadelesinde düdük çalmıştı. 

GALATASARAY VE FENERBAHÇE MAÇLARINDA GÖREV YAPTI

Bu sezon Süper Lig’de geride kalan 10 haftada 6 maça çıkan Bitigen 26 kez sarı 2 kez de kırmızı kartına başvurdu. Galatasaray’ın 2 Fenerbahçe’nin ise 1 maçını yönetti. 

Bitigen yönetimindeki Galatasaray Denizlispor'a 2-0 mağlup olurken Çaykur Rizespor'u 2-0 mağlup etmeyi başardı. Fenerbahçe ise Bitigen yönetiminde Ankaragücü'nü 2-1 mağlup etti. 

VAR HAKEMİ TÜRKALP

Mücadelenin VAR Hakemi Özgüç Türkalp ise bu sezon Süper Lig’de maç alamazken geçmişte Trabzonspor’un 12 maçına çıktı. Bordo Mavililer söz konusu bu maçlarda 10 galibiyet ve 2 mağlubiyet elde attı.

Alanyaspor’un 4 maçını yöneten Türkalp, bu maçlarda 2 kez Alanya galibiyetine 2 kez de mağlubiyetine düdük çaldı.