Takımının deplasmanda kazandığı 6-1'lik Trabzonspor maçının mimarlarından birisi olan Soner Aydoğdu, "Trabzonspor'da güzel günlerim geçti. İki asist kaydettim. Galibiyetten sonra ve asistlerden sonra farklı duygular hissettim. Şu anda Akhisar Belediyespor'dayım. Akhisarspor'un başarısı için çalışıyorum" ifadelerini kullandı.

 'Yükselişimizin temel nedeni: arkadaşlık ve aile ortamı!'

Takımının başarısına da değinen Soner, "İyi bir gidişatımız var. Hem Fenerbahçe hem Trabzonspor gibi büyük takımları yenerek yolumuza devam ediyoruz. Skorlar iyi olunca bizi mutlu ediyor ve havaya sokuyor. Bu havayı da günden güne ileriye taşımak istiyoruz. Her maça galibiyet için bakıyoruz. İyi mücadele ediyoruz. Bu da bize skorları getiriyor. Okan Hoca geldiğinden itibaren iyi mücadele ediyoruz. Bu da skorlara yansıyor. Yükselişimizin temel sebebi takımımız içindeki arkadaşlık ve aile ortamı diyebilirim" diye konuştu.

 'Hedefim tekrardan büyük takımlar'

Kariyer hedeflerinden de bahseden 26 yaşındaki futbolcu, "Herkesin olduğu gibi benim de hedeflerim var. İnşallah tekrardan büyük takımlarda ve Milli takımda forma giymek nasip olur. Performansımı her geçen gün artırmak için çalışıyorum" dedi.(Ajansspor)