61SAAT SPOR SERVİSİ

TBMM’sindeki Pakistan dostluk grubunun üyesi olan Trabzon Ak Parti Milletvekili Muhammet Balta, Pakistan Ticaret ve Tekslit Bakanı Pervez Malik’in başkanlığında oluşan bir heyeti 3 günden bu yana Trabzon’da misafir ediyor. Pakistan ile ikili ilişkilerimizde önemli bir yer tutacağı kesin olan bu Trabzon ev sahipliğinde Balta, misafir ekibine Trabzon’un bütün özelliklerini tanıttı. Balta, Pakistan heyetini Trabzonspor-G.Saray maçına da getirdi. Pakistanlı heyet, tribündeki yerlerini aldığı andan itibaren de Trabzonsporla anılan biz her yer Trabzon sloğanı ile maç boyunca bordo mavili futbolculara destek verdi.

Balta, Pakistan ile derin tarihi dostluklarına hükümetin ve Cumhurbaşkanı R.Tayyip Erdoğan’nın çok büyük bir önem verdiğini belirterek “Misafirlerimizi Trabzon’da ağırlamaktan son derece mutlu oldum” dedi. Balta, özellikle Pakistan heyetinin kendi arzuları ile Trabzonspor maçına gelmek istediklerini belirterek “ Bana Pakistan’a gittiğimde sık sık Trabzonspor’u soran milletvekili ve bakanlar oldu. Şimdi Trabzonspor’u canlı canlı izlediler” dedi. Balta, Pakistan heyetinin özellikle stada hayran kaldıklarını Trabzonspor taraftarının canlı ruh halinden de çok etkilendiklerini belirtti.

Muhammet Balta, Trabzon’da Pakistan heyetini misafir etmekten de büyük onur duyduğunu özellikle belirtti.  Muhammet Balta, Türk-Pakistan dostluk birliğinin en etkin üyelerinden biri. Balta ile birlikte Trabzon’a gelen heyetin başkanı Bakan Malik de Pakistan’an en güçlü siyasi kişilikleri arasında yer alıyor.

İŞTE O ANLAR