61SAAT HABER SERVİSİ - 
Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında Hüseyin Avni Aker’de oynanan maçta maçın 87. Dakikasında saha karıştı. Bordo-Mavililerin 4-0 geriye  düşmesi sonrasında ilk olarak deniz tarafında ki kale arkası bölümünde direk söküldü. Ardından burada Fenerbahçe’nin kazandığı korner atışı sırasında sahaya yabancı maddeler atıldı.

Ancak maçı kızıştıran olay buraya Çevik Kuvvetlerinin sevk edilmesi oldu. Trabzonsporlu taraftarlar daha sonra sahada yabancı maddelerin temizlenmesinin ardından bir kısım taraftar sahaya atladı. Taraftarları çevik kuvvet polisleri ve güvenlik görevlileri durdurdu.
Bu sırada özellikle maçın hakemi Bülent Yıldırım’a büyük tepki vardı. Taraftarların özellikle hakeme doğru koştukları görüldü.
Burada 6. Hakemi Volkan Bayarslan'a taraftarlar saldırdı. Hakeme burada ilk önce yumruk vuran ardından yere seren taraftar güvenlik güçleri gelene kadar hakeme tekme attı. Bu sırada yerde yuvarlanan Bayarslan, bir süre ayağa kalkamadı. 
Volkan Bayarslan, Trabzonspor'un ilk yarıda tam önünde meydana gelen penaltı pozisyonunda Bülent Yıldırım'ı uyarmamıştı.