Bordo-mavili takımın sezon başında uzun uğraşlar sonucu ABD'nin Dallas takımından 4 milyon dolara transfer ettiği Fabian Castillo dün tarihe geçti. 24 yaşındaki Kolombiyalı futbolcu, Trabzonspor'un yeni stadı Medical Park Arena'da ilk golü atan isim oldu.

Düne kadar sadece bir asisti bulunan genç futbolcu, yeni statla birlikte resmen patladı. Çalışkanlığı, hızı ile de dikkat çeken, futbolu ile resital sunan Castillo maç sonrası, "Çok mutluyum. Stadımız muhteşem olmuş ve burada ilk golü atan ben oldu. Bunun için gurur duyuyorum. Artık her geçen gün daha iyi olacağız" dedi.

Gündemi sarstılar

Trabzonspor-Gaziantepspor maçı, Türkiye gündemini sarstı. Karşılaşma Twitter'da 4 maddeyle Türkiye gündemine girmeyi başardı. Trabzonspor'un genç yıldızı Yusuf Yazıcı 2, Uğur Demirok 6, Bülent Uygun 9 ve stat sponsoru Medical Park Arena da 10. sırada kendine yer buldu.

 Onur’dan 2. dalya

Kaptan Onur, 2008'den itibaren forma giydiği Trabzonspor'da 200. resmi maçına çıktı. Trabzonspor kulübü, twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Kaptanımız Onur, Trabzonspor formasıyla 200'üncü maçında" ifadelerine yer verirken, bordo-mavili taraftarlar da tecrübeli file bekçisine sevgi gösterisinde bulundu.
 
Olcay’dan 2 asist
Bordo-mavili takımın Beşiktaş'tan 200 bin euro'ya devre arasında transfer ettiği Olcay Şahan, dün iki asistle yıldızlaştı. 28. dakikada Yusuf Yazıcı ve 49'da Castillo'ya asist yapan 29 yaşındaki orta saha oyuncusu, 80'de sol çaprazdan müthiş bir şut çıkardı, top sağ ve üst direğin birleştiği noktadan geri geldi.
.
.