Trabzonspor’un kamp yaptığı Isparta Davraz Sirene Otelin sahasında oynanan karşılaşmaya bordo – mavili takım hızlı başladı. Maçın henüz 1. dakikasında savunmanın arkasına atılan topa hareketlenen Sapara, rakibiyle çarpışınca sakatlandı. Uzun süre yerden kalkamayan futbolcu daha sonra sedye ile ambulansa, oradan da kamp yapılan otele getirildi. Sapara’ya yapılan ilk kontrolde dizinin dönmesinden şüphe duyulduğu öğrenildi. Sakatlığının ciddiyetinin yapılacak olan kontrollerden sonra saptanacağı belirtildi. Bu arada karşılaşmayı 100 kadar bordo – mavili taraftarda izledi.

HAKEMLER: Şeref Taştan (6), Musa Yılmaz (6), Ayhan Arısoy (6)

TRABZONSPOR: Zeki Ayvaz (6) - Zeki Yavru (6) (Dk. 46 Celustka 6), Mustafa (7), Emerson (5) (Dk. 46 Giray 6), Cech (5) (Dk. 46 Yusuf 5) – Volkan (5) (Dk. 46 Olcan 6), Aykut (5) (Dk. 46 Soner 6), Sapara () (Dk. 2 Colman 6), Alanzinho (6), Adrian (6) (Dk. 46 Abdülkadir 6) , Emre (7)

METALURG ZAPORİZHZHİA: Gryldicka (6), Opanosinco (6), Rudyko (7), Motevs (6), Dovdov (7), Pisocki (6), Gavrus (6), Matyaj (6), Godin (6), Sevcuk (6), Junior (6)


GOLLER: Dk. 12 Emre (Trabzonspor), Dk. 56 Rudyko (Zaporizhzhia)

MAÇ SONUCU TRABZONSPOR 1 - 1 METALURG

80' Trabzonspor atak oynuyor. Ancak son paslarda yaşanan sıkıntı nedeniyle gol yollarında etkisiz kalıyor. 

77' Trabzonspor'un sağdan gelişen atağında Soner, Abdulkadir'i gördü. Abdulkadir ceza sahasının dışından çok sert vurdu ancak top az farkla ağuta çıktı. 

76' Rakip takım oyuncuları maçı öyle cidiye alıyorlar ki hakemin her düdüğüne bağırıp çağrıyor. 

74' Trabzonpor'da Emre, Colman ve Olcan arasında çok iyi pas trafiği yapıldı ancak hakem pozisyonu ofsayt gerekçesi ile kesti. 

70' Rakip takım bu dakikalarda peş peşe oyuncu değişklikleri yapıyor. 

67 Maç yeniden başladı. Trabzonspor'da Olcan, ceza içine girdi. Ancak çok fazla çalım atınca topu kaybetti. 

MAÇTA YİNE SU MOLASI VERİLDİ. 

62' Rakip takımın tehlikeli atağından top az farkla üstten ağuta çıktı. 

60' her iki takımda karşılıkla ataklar yapıyor. Ancak bu dakikalarda daha iyi oynayan rakip takım

56. Rakip takım durumu 1 - 1'e getirdi. 

46' Trabzonspor oyunu değişikliklerinin ardından oyunda hakim olan taraf. Ancak rakipte tehlikeli ataklar yapıyor. 

Maçın ikinci yarısı Trabzonspor'un vuruşu ile başladı. 

Maçın ikinci yarısına Trabzonpor, Zeki Yavru'nun yerine Celustka, Emerson'un yerine Giray, Cech'in yerine Yusuf, Aykut'un yerine Soner, Adrian'ın yerine Abdulkadir, Volkan'ın yerine de Olcan giri. 



Maçın ilk yarısı Trabzonspor'un 1-0 üstünlüğü ile bitti. 

44' Trabzonspor'da Adrian'ın kullandığı serbest vuruşta Mustafa'nın vuruşunda top auta çıktı. 

40' Trabzonspor'da Adrian ile Colman arasında ki başarılı pas trafiği dikkat çekiyor. 

38' Trazonpor atağında Volkan, Emre'ye iyi bir orta yaptı. Emre, Alanzinho'ya indirdi ancak Alanzinho başarılı bir vuruş yapamayınca top auta çıktı. 

35' Trabzonspor atağında hakem faul gerekçesi ile oyunu durdurdu. 

34' Trabzonspor'da Volkan, rakibini güzel bir çalımla geçti ve kaleyi gördüğü gibi vurdu. Ancak top çok az bir farkla ağuta çıktı. 

32' Trabzonspor'da Zeki yine başarılı bir kurtarışa imza attı. Sağ korner çizgisinden gelen rakibin alanını daraltan Zeki, çıkarak topu ayağıyla uzaklaştırdı. 

29' Maç yeniden başladı. Mücadele daha çok orta sahada geçiyor. 

ŞUANDA MAÇTA SU MOLASI VERİLDİ. 



22' Trabzonspor'da Volkan, rakip ceza sahasına çalımlarla girdi. Ancak rakip takım oyuncuları son anda topa müdalale ederek konrene attı. Kullanılan korneri rakip takım savunması uzaklaştırdı. 

20' Rakip takımın gerçekleştirdiği tehlikeli atakta ceza sahasında vurulan serbest vuruşu Zeki başarılı bir refleks ile kurtardı. 

19' Trabzonpor atağında Adrian'a arkadan yapılan sert faulle yerde kaldı. Trabzonsporlu futbolcuların kullandığı serbest vuruşta kalece topun hakimi oldu. 

17' Maçta mücadele çok sert geçiyor. Oyun sık sık yapılan sert faullerle duruyor. 

16' maç karşılıkla ataklarla devam ediyor. 

13' GOOOOOOLLL EMRE

11' Maç karşılıklı ataklarla devam ediyor. Ancak Sapara'nın sakatlığı ciddi boyutta. Saha dışında tedavisi hala devam ediyor. 

9' Trabzonspor'da Emerson'a yapılan faulu kaleci Zeki kullandı. Kullanılan uzun vuruşta  Volkan'ın atak yaptığını gören rakip futbolcular topu kornere attı. Kullanılan korneri rakip takım kalecisi çıkarak aldı. 

7' Rakip takım atığında Cech rakibine sert girdi. Hakem faul verdi. Kullanılan serbest vuruşu Trabzonspor savunması uzaklaştırdı. 

6'  Maç yeniden başladı. 

5' Sapara'nın sakatlığında oyun kısa süreli durdu. Oyuncu sedye ile dışarı çıkarılırken tedavisi oyun sahası dışında devam ediyor. 

2' Trabzonspor atağında rakibin sert darbesi ile yerde kalan Sapara sakatlandı. Bu dakikalarda Trabzonsporlu oyuncular oyuncu kenara oyuncu değişikliği işaretinde bulundu. 

1'  Maç rakip takım oyuncularının vuruşu ile başladı. 

M.Ö. Kaptan Tolga ve Onur sahaya geldi. Sahaya girerken her iki futbolcu da taraftarlardan büyük alkış aldı. Tolga ve Onur, taraftarların alkışlarına selam vererek karşılık verdi. 

M.Ö. Her iki takımda şuanda sahada ve topla ısınma hareketleri yapıyor. 

M.Ö: Trazonporlu taraftarlar maçın Isparta Davraz'da olmasına rağmen büyük ilgi gösteriyor. Yaklaşık 100 kişilik Bordo-Mavili taraftarlar mini tribünde yerini aldı ve maçın başlamasını bekliyor. 

MAÇTAN AYRINTILAR

TRABZONSPOR'UN İLK 11'İ


Zeki Ayvaz
Zeki Yavru
Mustafa
Emerson
Cech
Aykut
Alanzinho
Sapara
Volkan
Adrian
Emre