MAÇTAN AYRINTILAR

MAÇ TRABZONSPOR'UN 1-0 ÜSTÜNLÜĞÜ İLE BİTTİ. 

90+1'
 Trabzonspor'da Zeki çok zor bir pozisyonda topu iyi bir refleks ile kurtardı. Rakip takımın oyuncusunun sert vurduğu şut, Trabzonspor defansına çarparak yön değiştirdi. Zeki, iyi bir refleks ile topu son anda çıkardı. 

89' Hakem 2 dakika uzatma verdi. 

88' Maçın bu dakikalarında her iki takımda pas hataları yapıyor. 

86' Rakip takım paslarla Trabzonpor ceza sahasına girdi. Yerden orta yaptılar ancak Zeki uzarak topun sahibi oldu. 

85' Trabzonspor'da Celustka ceza sahasında yakaladığı boş pozisyonda kaleyi karşında gördü. İyi bir vuruş yaptı ancak top az farkla ağuta çıktı. 

82' Trabzonspor'da Olcan'ın sol çaprazdan sert vurşu az farkla ağuta çıktı. 

80' Şuan da mücalede orta sahada geçiyor. Pas hatları nedeniyle top bir Trabzonpor'da bir de rakipte. 

78' Trabzonspor'da Olcan, uzaktan vurdu ancak top epey bir farkla auta çıktı. 

77' Trabzonspor'da çkarken kaptırılan topta rakip takımdan oyuncu çok sert vurdu. Zeki başarılı bir kurtarışla topun sahibi oldu. 

70' Trabzonspor'da yapılan ortada Henrique golü ağlarla buluşturdu. Ancak hakem ofsayt gerekçesi ile golü vermedi. 

67 Hakem 1 dakikalık su molası verdi. Trabzonspor Teknik Direktörü Akçay bu sırada Henrique'nin yanıa giderek taktik veriyor. 

65' Rakip takım Trabzonspor yarı sahasında serbest vuruş kullandı. Ceza sahasına yapılan ortada Trabzonspor defansı topu uzaklaştırdı. Ancak dönen top korner oldu. Kullnıla korneri Trabzonspor defansından Giray uzaklaştırdı. 

61' Isparta tribünlerinde de şuan da taraftarlar 61. dakika şovu yapıyor....

61' Rakip takım bir hayli sert oynuyor. Son olarak Celustka ve Volkan'da bu durumdan nasibini aldı. Ancak her iki futbolcunun da ciddi bir durumu yok. 

58'
 Oyun yeniden başladı. 

57' Trabzonspor'un kazandığı serbest vuruşu Soner kullandı. Ceza sahasına yaptığı ortayı Giray ağlarla buluşturdu. 

57' GOOOOOLLL GİRAY

56' Rakip takım çok tehlikeli bir yerden serbest vuruş kazandı. Kullanılan firikik doğrudan kaleye gitti. Zeki, güzel bir hamle ile topun sahibi oldu. 

54' Trabzonpor ilk yarıya göre daha etkili bir görüntü sergiliyor. 

53' Trabzonspor'da Volka ceza sahasının hemen içerisinde Abdulkadir'i topla buluşturmak istedi. Ancak rakip defans araya girerek topu uzaklaştırdı. 

52' Trabzonspor'da Abdulkadir hızlı çıkmak istedi. Ancak ayağından topu fazla açınca kaybetti. 

49' Soner'in ceza sahasına ortasında Henrique önünden geçen topu dokunamadı. Trabzonspor bir golden oldu. 

48' Trabzonspor'da Volkan, sağ çaprazdan iyi çalımlarla ceza sahasına girdi. İçeri ortalamak istedi. Ancak rakip topu kornere attı. Olcan'ın kullandığı kornerde Soner topa iyi vurdu. Kaleci direğin dibinde topu kornere attı. Yeniden kullanılan korneri bu kez rakip defans uzaklaştırdı. 

47' Trabzonspor'da Henrique'nin asında Volkan topla buluştu. Colman ile ara pası yapmak istedi. Ancak defans araya girerek atağı engelledi. 

46' İkinci yarı statta ki taraftar yoğunluğu da arttı. Statta binden fazla futbol sever maçı izliyor. 

İkinci yarı rakip takımın vuruşu ile başladı. 

Trabzonspor'da ikinci yarıda Batuhan, Emerson, Cech, Alanzinho, Zeki ve Aykut yerlerini Celuskta, Volan, Yusuf, Adulkadir, Mustafa ve Herique bıraktı. 

46' Maçın ilk yarısı 0-0 sona erdi. 

44' Hakem 1 dakika uzatma verdi. 

42' Olcan'ın pasında sol çaprazdan Alanzinho çok ser bir şutla kaleyi yokladı. Kaleci iki hamlede topun sahibi oldu. 

40' Trabzonspor'da Batuhan'da rakibi ile girdiği ikili mücadele sonrası kafasına darbe aldı. Sahanın dışına gelen Batuhan'ı sağlık ekibinin kontrolünü ardından yenide sahaya döndü. 

37, Trabzonspor'da rakip takım defansının hatasından faydalanan Colman, topu alarak hızla ileri çıktı. Boş pozisyonda ki Olcan'a attı. Çaprazdan kaleci ile karşı karşıya kalan Olcan, plase vuruşunu kaleci son anda çıkardı. 

34' Olcan Adın, sakatlanarak oyunu terk eden Emre Güral'ın yerine oyua dahil oldu. 

31' Tabzonpor'da sakatlanan Emre Güral'ın tedavisi saha dışında devam ediyor. Emre'nin yerine oyuna girmek için Olcan Adın'ın ısınıyor. 

30' Trabzonspor'da Emre Güral, girdiği ikili mücadele sakatandı. Sağlık heyeti sahaya girdi. Emre Güral'ı değiştirileceği işaretinde bulunuldu. 

29'
 Rakip takım çok etkili geldi. Kullanılan serbest vuruşu Trabzonspor defansı uzaklaştırmaya çalıştı. Ancak top rakip takım futbolcuları önünde kaldı. Uzaktan çok sert vuruşta top Trabzonspor defansına çarparak ağuta çıktı. 

25'
Trabzonspor'un etkili atağında top rakip kalecide kaldı. 

24'
Rakip takımın Trabzonspor ceza sahasına yaptığı ortada Emerson topu göğsüyle yumuşatarak kalecisi Zeki'ye bıraktı. 

23'
 Hakemin 1 dakikalık su molasını ardından maç yeniden baladı. 

22' Hakem su molası verdi 

21' Batuhan orta sahada rakibi ile girdiği ikili mücadele sakatlandı. Ancak kısa sürede kendini toparlayıp ayağa kalktı. 

18'
Trabzonspor'un şu ana kadar çok net gol pozisyonu yok. Ancak pres yapan ve sürekli topla oynamak isteyen bir Trabzonspor var sahada. 

15'
Soner'in rakip ceza sahasına ortasında Emre topu göğsüyle Cech'e bıraktı. Cech'in ceza sahasına ortasında rakip defans tarafından top uzaklaştırıldı. 

14'
Trabzonspor bu dakikaya kadar iyi pas yapıyor. Ancak son harekelerde başarısız oluca gol yollarında etkili olunamıyor. 

12'
Alanzinho, çalımlarla iki rakibini geçerek topu Aykut ile buluşturmak istedi. Ancak pas kısa düşünce rakip takım defansı topun sahibi oldu. 

10'
Trabzonspor'da Zeki, sağ çaprazdan şansını denedi ancak top epey bir farkla auta çıktı. 

9'
Her iki takımda atak oyun sergiliyor.  Ancak rakip takıp şuana kadar ataklarının çoğunu Cech'i bölgesinden gerçekleştirdi. 

7'
Alanzinho uzaktan çok iyi bir şut çıkardı kaleci son anda kornere çeldi. Soner'in kullandığı konrer vuruşunu kaleçi çıkarak yumrukla uzaklaştırdı. 

5'
Emre Güral rakibini iyi geçti ancak daha sonra kendini yerde buldu. Hakem faul kararı verdi. Topun başına geçen Colman, ceza sahasına ortaladı rakip takım defansı posisyonu uzaklaştırdı. Pozisyonun devamında Soner içeri ortaladı fakat hakem Batuhan'ın faul yaptığı gerekçesi ile maçı durdurdu. 

4'
 Trabzonspor Soner'in attığı arapasıyla Emre, kaleci ile karşı karşıya kaldı ancak hakem ofsayt gerekçesi ile pozisyonu kesti. 

3' Rakip takım sol bölgeden etkili geldi. Yaptıkları ortayı Zeki uzaklaştırdı. 

2' Trabzonspor'da Alanzinho ile Zeki'nin arasında yapılan pas trafiği taraftardan alkış aldı. Ancak atak olgunlaşmadan rakip takım defansı tarafından kesildi. 

2' Kazanılan firikik'i Metalurg takımı kullandı ve top direkten döndü. 

1' Maçın henüz başında Trabzonspor'da Giray ile Emerson'un arasında yaşanan uyumsuzluk nedeniyle topu rakip takım aldı. Bu sırada Trabzonspor defansı faul yaparak oyuncuyu durdurdu. 

1' Maç Trabzonspor'un vuruşu ile başladı. 

M.Ö. Her iki takımda sahaya çıktı ve taraftarları selamladı. Maç az sonra başlayacak. 

M.Ö.  Trabzonspor'un hazırlık maçlarının yayın haklarını D-Smart aldığından dolayı maçı naklen yayınlayamıyoruz. Ancak D-Smart'ta naklen yaın hakkını aldığı maçı yayınlamıyor. 

M.Ö. Maçın başlamasına çok az bir süre kaldı. Maçla ilgili tüm hazırlıklar tamam futbolcuların sahaya çıkması bekleniyor. 

M.Ö. Maç öncesi ısınma hareketlerini tamamlayan Trabzonsporlu futbolcular taraftarların alkışları arasında son taktikleri almak için soyunma odasına gitti. 

M.Ö. Trabzonporlu taraftarların yanısıra maçı izlemek için bir iki tane Galatasaray ve Fenerbahçeli taraftarda stada formalarıyla geldi. 

M.Ö. Isparta Atatürk  Stadında ki maça Trabzonspor taraftarları büyük ilgi gösteriyor. Şuan da statda yaklaşık 500 kişilik bir taraftar kitlesi var. 

M.Ö. Şuan da her iki takımda sahaya çıktı ve ısınma hareketlerini yapıyor

-Karşılaşma Isparta Stadyumu'nda oynanacak.

TRABZONSPOR'UMUZUN İLK 11'İ

Zeki Ayvaz
Zeki Yavru
Giray Kaçar
Emerson
Cech
Aykut Akgün
Colman
Alanzinho
Soner Aydoğdu
Batuhan Karadeniz
Emre Güral


METALURG TAKIMININ İLK 11'İ

Startsev
Daudov
Rudyka
Nesterov
Opanasenko
Shturko
Matyazh
Havrysh
Pısotskyi
Shevchuk
Godoy Alves

İlk hazırlık maçında Ukrayna'nın Metlaurg takımı ile karşı karşıya gelen Trabzonspor, bugün Isparta Stadyumu'nda saat 19.00'da tekrar Metalurg ile karşı karşıya geliyor. İlk maçta Emre Güral'ın golüyle öne geçen Trabzonspor'da Sapara'nın sakatlığı teknik heyeti sıkıntıya soktu. Emre Güral, Colman ve kaleci Zeki Ayvaz'ın performans ilk maçta beğeni toplarken yeni transfer Batuhan Karadeniz henüz hazır olmadığı için ilk maçta yerini almamıştı.

Trabzonspor bugün sabah antrenmanında güç ve kondsiyon antrenmanı yaparken Adrian'ın takım arkadaşı ile girdiği ikili mücadelede sakatlandı. Sağ baş parmağı ezilen Adrian Isparta'da hastanede tedavi edildi. Büyük bir sakatlığı olmadığı öğrenilen Adrian bugün ki karşılaşmada yer almayacak.

Trabzonspor'un D-Smart ile yaptığı anlaşma üzerine 61SAAT TV'nin hazırlık maçı yayınlanmasına izin verilmezken bugün saat 19.00'da başlayacak olan karşılaşmayı herhangi bir kanal ekranlara getirmeyecek.

Öte yandan Trabzonspor - Metalurg hazırlık maçını Haber Müdürümüz Serkan Kılınç, Isparta Stadyumu'nundan canlı anlatımı ile maçtan dakikaları buradan takipçilere aktaracak.