Bordo-Mavililer, Teknik Direktör Vahid Halilhodzic’in de kadroda çok istediği Kostas Mitroglou için kesenin ağzı sonuna kadar açılacak

Trabzonspor, Yunan golcü Mitroglou’nu transfer etmekte kararlı… Trabzonspor forvet transferi için uzun süredir görüşme halinde olduğu Fulham’ın yıldız golcüsü Kostas Mitroglou’nun işini bitirmekte kararlı. Trabzonspor CEO’su Burak Gürdal bir süre önce Kostas Mitroglou ile masaya otururken, oyuncu ile yıllık 2 Milyon Euro’dan anlaşmaya varmıştı.

Trabzonspor CEO’su Burak Gürdal, İngiltere’de bu sezon küme düşen Fulham ile Mitroglou için masaya oturdu. Yapılan ilk görüşmede sonuç çıkmazken, ikinci görüşmede ise tekliflerin bir birine yaklaştığı öğrenildi. Trabzonspor bu transferi birkaç gün içerisinde bitirmesi ve oyuncuyu 19 Temmuz’da başlayacak olan Avusturya kampına yetiştirmesi bekleniyor.

Trabzonspor’un Kostas Mitroglou için 8 Milyon Euro’yu gözden çıkarması ise Trabzonspor tarihinin en yüksek bonservis bedeli olarak göze çarpıyor. Trabzonspor son dönemlerde Zokora, Adrian ve Henrique’den başka hiçbir oyuncunun bonservisine 5 Milyon Euro’dan fazla para ödememişti. Trabzonspor Mitroglou’nun transferini 6 Milyon Euro’dan fazlaya gerçekleştirirse son yıllarda ödediği en fazla transfer ücreti olacak.