Türkiye Basketbol Ligi'nde sahasında TOFAŞ'ı 93-80 yenen Trabzonspor Medical Park, gözünü FIBA EuroChallenge Kupası F Grubu 4. haftasında yarın deplasmanda Macaristan'ın Atomerömü takımı ile yapacağı maça çevirdi.

Grupta ilk 3 maçını kazanan bordo-mavililer, TSİ ile 19.00'da başlayacak karşılaşmada Macaristan temsilcisini mağlup edip 4'üncü maçından galibiyetle ayrılmak ve gruptan çıkmayı garantilemek istiyor.

Kulüp başkanı Abiş Hopikoğlu, yeni antrenörleri Nenad Markovic yönetimindeki ligdeki ilk karşılaşmalarında TOFAŞ'ı mağlup etmelerinin gelecek adına umut verdiğini söyledi.

Yeni antrenörleri Markovic'in başarılı olacağına inandıklarını dile getiren Hopikoğlu, "İlk maçta takımın hoca ile uyumu gayet iyiydi. Takımımızın yükseliş yakalayacak gücü var. Bir galibiyetle her şey bitti diye de bakmıyoruz ama gelecek adına umut veren bir haftayı geride bıraktık" dedi.

Yarın deplasmanda Macaristan'ın Atomerömü takımıyla yapacakları maçtan da galibiyetle ayrılmayı hedeflediklerini ifade eden Hopikoğlu, "Grupta rakibimizi yenerek 4'üncü karşılaşmamızdan da galibiyetle ayrılarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Avrupa'da öncelikli hedefimiz ilk 8'e kalmak. Ondan sonrasına da bakacağız" diye konuştu.