Trabzonspor’da yönetim Milli arada hem kulübün ekonomik sorunlarını çözmek hem de devre arası takıma yapılacak takviyeler için kolları sıvadı. Öncelikle kulübün üzerindeki ekonomik yükün hafifletilmesi için İstanbul ve Ankara arasında mekik dokuyan Bordo-Mavili yöneticiler devre arası takıma takviye için de yoğun tempoda çalışmalarını sürdürüyor.
Takımın eksik mevkilerine transfer yapmaya kararlı olan Bordo-Mavili yöntemin,3 önemli mevkiye kilitlendiği öğrenildi... Transfer konusunu bizzat Başkan Muharrem Usta’nın yürüttüğü ifade edilirken yurt içinden alınması düşünülen oyuncularla şimdiden dirsek temasına geçildiği öğrenildi.
Yönetimin transferdeki önceliği ise stoper, sağ açık ve forvet olacak. Savunmada Durica’ya sağlam bir partner arayan yönetim, Bero’yu da Mehmet Ekici’nin yanına çekip sağ açık için takıma direkt katkı sağlayacak bir transfer yapacak. Yönetim, forvet transferine de olmazsa olmaz olarak bakıyor.
 
Transfer edilmesi düşünülen oyuncuların direkt oynayacak isimler olduğu belirtilirken, bu üç isimden birisinin yurt dışından olabileceği kaydedildi. Başkan Muharrem Usta’nın bu anlamda oldukça iddialı bir çalışma yürüttüğü, ikinci yarıya hem hazır bir takım hem de iyi bir kadro ile başlamak istedikleri dile getirildi. Öte yandan yönetim kurulunun diğer isimleri de kulübe ekonomik anlamda girdi sağlayacak projelerde sona yaklaştıkları kaydedildi.