61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzonspor ile Kayserispor dün akşam Kadir Has Stadında karşı karşıya geldi. Cardozo'nun attığı golle bordo-mavililerin 1-0 kazandığı karşılaşma daha çok dostluk gösterileri ile geceye damgasını vurdu. Kayserili ve Trabzonsporlu taraftarlar maçı hep birlikte izlerken iki takım hem maç öncesinde hem de maç sonrasında verdikleri fotoğraf Türkiye'de kardeş takım olgusunun nasıl olması gerektiğini bir kez daha göstermiş oldu.  Her iki takım taraftarları da rakip takımın renklerini bağırarak bir birlerine jest yaparken, Kayseri tribünlerinde öyle bir pankart açıldı ki bordo-mavililerin bu pankarta resmi siteden teşekkür içeren bir açıklama yayınladı. 

Trabzonspor resmi siteden yaptığı açıklamada "Anadolu'nun dik duruşu Trabzonspor" pankartı açan Kayserispor taraftarlarına teşekkür etti. Bordo-Mavililerden konuyla ilgili şu açıklama yapıldı:
"Dün akşam Kayseri’de oynadığımız Spor Toto Süper Lig karşılaşmasında gerek saha dışında gerekse saha içerisinde yaşanan dostluk gösterileri ve Kayserispor tribünleri tarafından açılan “Anadolu’nun dik duruşu Trabzonspor” pankartı için Kayserispor taraftarlarına ve 90 dakika boyunca desteklerini esirgemeyen taraftarlarımıza teşekkürlerimizi sunarız."