61SAAT SPOR SERVİSİ - Tayfun Çöpcü

Trabzonspor'un eski asbaşkanlarından Hayrettin Hacısalioğlu, bordo mavililerin gidişatı hakkında önemli bilgilendirmelerde bulundu.

YÖNETİM BORCU NET OLARACAK AÇIKLASIN
Hacısalihoğlu, Trabzonspor'da mevcut yönetiminin borcu net olarak açıklaması gerektiğni söyleyerek, ''Eski başkanımızın mahkemey verilerek kulübümüze maddi ve manevi birçok zarar nedne olan davanın sonlandırılması için mevcut yönetiminin gayretine teşekkür ediyorum. Bir önceki yönetim kurulunda aldıkları borçrakamlarının bilançoda yazılmayan rakam olduklarını söylemişlerdi. 850 rakamlar çıkmıştı. Eski başkan gelip ispat etmek için nara atmıştır. Mevcut başkan ben böyle demedim demesine rağmen belli ki yanlış bilgi almak yanlış hesap almaktan kaynaklıydı. Başkanlar kurulu ile ilgili 550 rakamından bahsetti sayın başkan. UEFA yatpırımları karşısında sıkıntıula ryaşayan kulüp olsa da bir yandan kamu yararına borsaya tabi bir şiket olduğu için bu borç rakamlarını nromalin üzerinde olduğuna göre bu bilgileri Trabzonspro camiası ile paylaşmak mecburiyetindedir'' dedi.

OHAL'DE TRABZONSPOR DEĞİŞİKLİĞE GİTSİN
OHAL'de Trabzonspor'da tüzük değişikliğine gidilmesi gerektiğini söyleyen Hacısalihoğlu, ''Kulübümüzüm yeni bir tüzüğüe ihtiyaç duyduğu uçan kuş tarafından biliniyor. TrabzonspoR'da bugüne kadar yapılan tüzüklerin Trabzonspor sevgisine ve iyi niyete dayalı kasti bir durum olmadığı kaleme alınmıştır. Bir önceki dönem gördükki bu iyi niyet önemli değil.Bu nedenle kulübün tüzüğüe  ihityac duyduğu acil bir durumdur. Olağanüstü hal kapsmaında yapılması gerekir. Çalışmalar ara veriliyor. Aralık ayında bir mali genel kurul yapılacak ama başka bir konuda söz alıp konuşmak olmuyor. Bakın Aralık geldi seçim gerekecek sonra gidecek diyecek o buna kızdı ona kızdı. Bizim tüzük gerek dernekler masasına göre uygun değildir, gerek Trabzonspor şartlarına uygun değildir'' ifadelerini kullandı.

USULSÜZ ÜYELERİ TEMİZLEYİN
Seçimlere gidilmeden önce eski başkan İbrahim Hacıosmanoğlu döneminde yapılan üyelerin usulsüz yapıldığını ifade ederek, ''Aralık ayında Mali Genel Kurul var. Bu kurulda genel kurulda kurullarla ilgili sçeim yapılacak. Tüzüğümüze göre Trabzonspor'un yasalarına göre yönetim kurulunun seçim yapması mecburidir. Ama yapmayabilir bişlinki Trabzonspor'un gündemi mahkeme kararlarıolacaktır. Başka adayda yok daha sağlıkllı hem Trabzonspor'u tanıdınız. Geçmişte yapılan ve Trabzonspor içn yüz karası olan usulsüz kayıtlar var. Bununla ilgili divan başkanı benden önce davrandı son şansdır. Bu seçimden önce bu işi halledin. Sürekli olarak bu usulsüz üye kaydı olarka kendilerini zan altına kalacaktır. Doğru değildir''