Adaptasyon sürecini hızlandırmak için milli takımın hazırlık maçlarına gitmeyen oyuncu Osmanlıspor filelerini havalandırmak istiyor.

Spor Toto Süper Lig’e 1 galibiyet ve 1 mağlubiyetle başlayan Trabzonspor, sahasında konuk edeceği Osmanlıspor maçından mutlak galibiyetle ayrılmayı planlıyor. Teknik Direktör Ersun Yanal, gelişim sürecini hızlandırmak ve istikrarlı bir takım ortaya çıkarmak için zorlu karşılaşmayı mutlak kazanmaları gerektiğini vurgularken, 3. bölgedeki sorunu gidermek içinde takımın yeni gol umudu Güney Koreli Suk’u özel olarak hazırlıyor. Adaptasyon sürecini tamamlamak için milli takımında izin alarak isteyen oyuncu özel idmanlar yaparak kendini hazırlıyor.

Trabzonspor’un, Porto’dan 1 yıllığına kiraladığı Suk’a Teknik Direktör Ersun Yanal tarafından Osmanlıspor maçında 11’de görev verilmesi bekleniyor. Kasımpaşa maçında 29 ve Gaziantepspor maçında 21 dakika forma giyerek toplam 50 dakika sahada kalan oyuncu olumlu performansıyla geçer dikkat çekti. Osmanlıspor maçında ilk 11’de başlaması beklenen oyuncu kendisini zorlu müsabakaya hazırlarken bu sezon ligde iyi bir gol ortalaması yakalamayı hedefliyor.

Teknik Direktör Ersun Yanal’ın görev vermesi halinde sahada elinden geleni yapacağını belirten Suk, işinin gol atmak olduğunu ve bunun kendisine uzak bir hedef olmadığını belirtti.