Trabzonspor'un özel olarak hazırladığı ve çok beğeni toplayan yeni forma tanıtım videosunun etkileri dünyaya yayılmaya devam ediyor. Barcelona'nın dünyaca ünlü İspanyol savunmacısı Gerard Pique, Trabzonspor'un yeni sezon formasını tanıttığı videoyu paylaştı.

Barcelona'nın yıldız savunmacısı Gerard Pique her kesimden alkış alan gri forma tanıtım videosunu resmi twitter hesabından takipçileriyle paylaştı.

Twitter hesabını yaklaşık 20 milyon kişinin takip ettiği Pique yaptığı paylaşımla birlikte alkış emojisi de kullandı, tweet yarım saatten kısa süre içerisinde binlerce takipçi tarafından beğenildi.

ANDRE CASTRO'DAN ABDÜLKADİR MESAJI

Pique'nin bu paylaşımının altına yorum yapanlardan biri de Göztepeli Andre Castro oldu. Portekizli oyuncu yaptığı yorumda "Türkiye'de futbol çok seviliyor, Pique. Videodaki oyuncu 'Türkiye'nin Messi'si' olarak bilinen Abdülkadir. Barcelona onu mutlaka izlemeli" ifadelerini kullandı.

TRABZONSPOR'DAN PİQUE MESAJI

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Trabzonspor Kulübü Barcelona'nın yıldızı Pique için bir mesaj yayınladı.

Pique'ye forma göndereceğini ifade eden Bordo Mavililer  "Teşekkürler! Sana ve sevgili ailene gri formamızdan göndereceğiz. Bordo-Mavili Trabzonspor'dan, Bordo-Mavili Barcelona'ya selamlar." dedi.