61SAAT ISPARTA'DAN BİLDİRİYOR

90' Maç Trabzonspor'un 2-0'lık üstünlüğü ile bitti. 

89' Rakip takımın kullandığı korner, Onur'un kontrolünde auta çıktı. 

88'
 Maçın bitimine kısa bir süre kala ilginç bir olay yaşandı. Stadın ışıklarının bir bölümü söndü. 

85' Trabzonspor'da Olcan ile Volkan bu dakikalarda kanat değiştirdiler. 


83'
 Trazonspor'da sol çaprazda Olcan ceza sahasına orta yapmak isterken rakip topu elle kesiyor. KAzanılan serbet vuruşu Trabzonspor'da Volkan kullandı. Ceza sahasına ortasında rakip savunma topu uzaklaştırdı. 

82' Statda Trabzonsporlu taraftarlar maçın başından beri takımlarına tezahüratlarla destek veriyor. 

81' Trabzonspor geriden pas yaparak oyun kurmaya çalışıyor. 

79' Kazanılan serbest vuruşu Volkan, kullandı. Top üst direkten az farkla auta çıktı. 

79' Trabzonspor'da Olcan, rakibi ile girdiği ikili mücadelede yerde kaldı. Hakem faul kararı verdi. Hafif sakatlanan Olcan'ın tedavisi saha dışında devam ediyor. 

78' Trazonspor'da Batuhan ceza sahasında topla buluştu. Topuk pası ile Cech'e bıraktı. Cech vurdu top kaleciden döndü. 

72' Volkan, kaptığı topla hızla çıktı. Orta'da Adrian'ı gördü. Adrian, ile duvar pası yapan Volkan, sert ve düzgün bir vuruş ile topu ağlara gönderdi.  

72' GOOOOOOOOOL VOLKAN



71'
 Trabonspor'da kazanılan serbest vuruşu hızlı kullanan Adrian, topu Olcan ile buluşturdu. Son çizgiye kadar inen Olcan ceza sahasına ortaladı. Rakip savunma topu uzaklaştırdı. 

70' Azerbaycan temsilcisinde sol çaprazdan kaleci Onur ile karşı karşıya kalan Yannick, çok kötü bir vuruşla topu auta attı. 


69' Trabzonspor'da Volkan, hafif bir şekilde sakatlandı. Ayağa kalkıp oyuna devam edebileceğini işaret etti. 

68' Trabzonspor orta alanda pas yaparak çıkmaya çalışıyor.

66' Rakip takmda Lorenzo, Urfan'ı görmek istedi. Araya giren Zeki, topu taca gönderdi. 

64'
 Rakip takım 3 oyuncu değişikliği yaptı. 

61' Trabzonpor'da soltan Cech'in yaptığı ortada Batuhan ile Olcan vurmak istedi. Batuhan'ın vurdu ancak top rakibe çarparak uzaklaştı. 

60'
 Trabzonspor top ile çok iyi çıktı. Adrian, sol çaprazdan Olcan'ın gördü. Olcan vurdu, top uzak farkla auta çıktı. 

60' Trabzonspor'da Adrian, ceza sahasının dışından çok kötü vurdu. Top uzak farkla auta çıktı. 

59'
 Trabzonspor'da Batuhan, topu kaptı ve Alanzinho'yu gördü. Alanzinho rakibini çalımlayıp kaleci ile karşı karşıya kaldı. Topu kalecinin üstünden ağlarla buluşturmak istedi fakat top kaleciye çarpıp önünde kaldı. 

57' Trazonspor'da uzaktan çıkarılan şutta top direk kaleci David'in kucağına gitti. 

55'
 Trabzonspor'da Adrian, sağdan Volkan'ı çok iyi gördü. Ancak Volkan topu iyi kontrol edemeyince sıfıra kadar indi. Burada rakibini kıvrak bir şekilde çalımladı. İçeri ortaladı. Batuhan'dan önce kaleci David topu kontrol etti. 

53'
 Rakip takımın kullandığı korneri Trabzonspor savunması uzaklaştırdı. Ancak, yapılan hatada Azerbaycan temsilcisi yeniden topu kaptı. Fakat topu iyi kullanamadı ve atak aut ile sonuçlandı. 

52'
 Stattda tütün mamulleri içilmemesi için uyarı yapılıyor. 

52' Trabzonspor'da Onur yine müthiş bir kurtarışa imza attı. Uzaktan vurulan şutta Onur, hemen kalenin dibinden topu kornere gönderdi. 

51' Batuhan, aldığı darbe ile yerde kaldı. Hakem oyunu dudurarak sağlık ekiplerini saha içine çağırdı. Yapılan kontrollerin ardından Batuhan, ayağa kalkarak saha dışına çıktı. Oyun yeniden başladı. Batuhan oyuna girmeyi bekliyor. 


50' Trabzonspor'da Batuhan, top ile çok iyi çıktı. Rakibin çalımladı. Ancak kendini yerde buldu. Hakem yine de devam kararı verdi. 

49' Azerbeycan temsilcisinde kazanılan korneri Lorenzo kullandı. Ceza sahasına yapılan ortayı Volodimir yere sektirerek kaleye göndermek istedi. Onur müthiş bir refleks ile topu kornere attı. Tekrar kullanılan korneri Zeki uzaklaştırdı. 


48' Karşılaşmayı Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba ve Trabzonpor Futbol Genel Koordinatörü Ünal Karaman birlikte izliyor. 

47' Trabzonspor önde rakibine baskı uygulayarak hataya zorluyor. 


45' Maçın ikinci yarısı Trabzonpor'un vuruşu ile başladı. 

Maçın ikinci yarısı için bütün futbolcular sahaya çıktı. 

Trabzonspor'da ikinci yarı oyuna, Cech, Volkan, Zeki, Adrian, Batuhan ve Giray girdi. Oyundan çıkan isimler ise; Henrique, Yusuf, Celustka, Yasin, Abdulkadir ve Emerson


Maçın ilk yarısı Trabzonspor'un 1-0 üstünlüğü ile bitti. 

44' Rakip takımda Viktor uzaktan şut çekmek istedi. Araya giren Mustafa'dan dönen top Abdulwaneed'in önünde kaldı. O da Emerson'u çalımlamak isterken kendini yere bıraktı. Hakem devam karar verdi. 

43' Trabzonsor'da Henrique, ceza sahasının dışından uzaktan çok sert vuru. Top büyük farkla auta çıktı. 

41' Trabzonspor'da Aykut sol çaprazdan içeri ortaladı. Henrique, ters bir vuruşla topu ağlara göndermek istedi. Ancak top çok az farkla ağuta çıktı. 

40' Trabzonspor bu dakikalarda top çeviriyor. 

38' Kazanılan serbest vruşu Onur, uzun kullandı. Top direkt kaleci David'e gitti. 

37' Rakip takımda kazanılan serbest vuruş paslaşaak kullanıldı. Araya Mustafa girdi. Rakip takımda Viktor, Mustafa'dan topu alamayınca faul yaptı.
 

35' Azerbaycan temsilcisinde Viktor, Emerson'ün üstünden atıp geçmek istedi. Ancak topa yerinde müdahale eden Emerson, rakibe geçit vermedi. 

32' Trabzonspor'da Abdulkadir güzel bir çalımla rakibini ekarte ettikten sonra Olcan'
 ın gördü. Olcan son çizgiye inen Celustka'ya pas atmak istedi. Ancak hakem ofsayt kararı ile pozisyonu kesti. 

30' Trabzonspor golden sonra ataklarını hızlaştırdı. Çabuk ataklarla rakip kalede gol arayan Bordo-Mavililerde son paslarda ne yazık ki sıkıntı yaşanıyor. 

27' Trabzonspor'da kazanılan serbest vuruşta Olcan, ceza sahasına ortaladı. Top rakip savunmadan geri döndü. 

26' Rakip takımda Abdulwaned sol çaprazdan içeri girmek istedi. Kayarak topa iyi müdahale eden Emerson, topu taca gönderdi. 

21' Trabzonspor'da Olcan ceza sahasının dışından çok sert vurdu. Top direkten geri geldi ve Mustafa'nın önünde kaldı. Ancak hakem ofsayt gerekçesi ile pozisyonu kesti. 

20' Trabzonspor'da Henripue'nin çıkardığı topla bir anda kaleci ile karşı karşıya kalan Abdulkadir, güzel bir plase ile topu ağlara gönderdi. 

20' GOOOOOOOOOOOOLL ABDULKADİR


18' Alazinho, iki rakibini birden çalımlayıp Olcan'a çıkardı. Olcan, Abdulkadir ile ver kaç yaparken araya rakip savunma girdi. Rakip savunmadan seken topa Abdulkadir vurdu. Top uzak farkla auta çıktı. 

17' Trabonspor'da Aykut, sol çaprazdan Yasin'e çıkardı. Yasin son çizgiye indi ortaladı rakibe çarparak kornere gitti. Kazanılan Korneri, Yasin kullandı. Yasin'in ortasında Henrique yükselerek vurdu ancak top kaleciden yeniden kornere gitti. Yeniden kullanılan kornerde kaleci David karambolde yükselerek topu aldı. 

16' Olcan ceza sahasının dışından çok sert bir şut çıkardı. Top direğin dibinden auta çıktı. 

15' Trabzonspor'da Yusuf ile Yasin iyi paslaştı. Yusuf son çizgiye inip ortaladı ancak rakip savunma topu uzaklaştırdı. 

14' Bu dakikalarda Bordo-Mavili taraftarlardan Trabzonspor'a büyük destek var. 

13' Trabzonspor yarı sahasında kazanılan serbest vuruşu Onur, kullandı. Top direkt taca çıktı. 

12' Trabzonspor orta alanda Aykut, Henrique'yi topla buluşturmak istedi. Ancak top Henrique'nin çok üstünden taca çıktı. 

11' Isparta Atatürk Stadına Trabonsporlu taraftarlar gelmeye devam ediyor. Şuan da sayı yaklaşık 2 bin civarnda. Tribünler Bize heryer Trabzon sesleri ile inliyor. 

10' Trabzonspor savunmadan kaptığı top ile çok adamla çıktı. Ceza sahasının hemen dışından Celuska çok sert vurdu. Kaleci David, topu yatarak bloke etti. 

9' Azerbaycan temsilcisinden Viktor, uzaktan şansını denedi top büyük farkla auta çıktı. 

7' Trabzonspor'da Yasin, iki rakibini birden çalım atarak topu Yusuf'a kazandırdı. Yusuf, sol çaprazdan yaptığı orta rakip avunma tarafından tca gönderildi. Kullanılan taçta, Yasin ile Yusuf güzel paslaştı ancak top auta çıktı. 

6' Trabzonspor'da Emerson'un kaptırdığı topla rakip takımdan Viktor, sağ çaprazdan kale içine girdi. Vuruşunda top yandan auta çıktı. 

5' Şuan da mücadele orta sahada geçiyor. Her iki takımda bir birlerine baskı yaparak hata yapmaya zorluyor. 

4' Trabzonspor'da Onur ceza sahasında kazanılan serbest vuruşu kullandı. Ancak çok Henrique'yi de aşarak direk kaleciye gitti. 

3' Trabszonspor'un atağında top rakip takım oyuncusunun eline çarptı. Hakem devam kararı verince taraftarlardan büyük tepki aldı. 

2 Trabzonspor'un atağında top rakip takım kalecisi David'de kaldı. 

1' İlk atak Azebaycan temsilcisinden geldi. Ancak Abdulwaneed, ofsaytta yakalanınca maç durdu. 

1' Maç Azerbaycan temsilcisinin vuruşu ile başladı. 


M.Ö:
 Şuan da her iki takımda sahaya çıktı. 

M.Ö.
 Maça sadece Trabzonspor taraftarları değil Isparta'Da bulunan diğer takım taraftarları da yoğun ilgi gösterdi. 

M.Ö.
Maça Trabzonspor taraftarları yoğun ilgi gösteriyor. Statda yaklaşık bin kişilik bir taraftar topluluğu izliyor. 

M.Ö:
Her iki takımda maç öncesi ısınma hareketlerinden sonra son taktikleri almak için soyanma odasına girdi. 

İŞTE İLK 11'LER

Trabzonspor:
 Onur, Yusuf, Mustafa, Emerson, Celustka, Aykut, Abdülkadir, Alanzinho, Olcan, Yasin, Henrique

Qabala: David, Volodomir, Nimazi, Viktor, Dodo, Lorenzo, Dumar, İbrahima, Abdulwaneed, Urfan, Rail


- Trabzonspor'da sakatlıkları bulunan Sapara, Emre ve Caner kadroya alınmadı

- Her iki takımda Isparta Stadyumu'nda ısınma hareketlerine başladı

Yeni sezon hazırlıklarına Isparta Davraz kampında devam eden Trabzonspor, kampa 3. Hazırlık maçını yarın Azerbaycan ekiplerinden Qabala ile Isparta Atatürk Stadında yapacak. Saat 21:30’da başlayacağı açıklanan maçın kadrosuna, Trabzonspor’da hafif sakatlıkları bulunan Emre ve Caner’in alınması beklenmiyor.

Trabzonspor'n Qabala ile oynayacağı maçın dakika dakika ayrıntıları 61saat.com ve 61SAAT TV'den takip edebileceksiniz. 61saat ekibi Isparta Davraz'da Trabzonspor'un kampını an be an takip ediyor.

Kampta daha önce Ukrayna Premier Lig ekiplerinden Metalurg ile 2 hazırlık maçı yapan Bordo-Mavili ekip bu maçlardan 1-1 ve 1-0’lık sonuçlarla ayrılmıştı.

Ancak her iki hazırlık maçında da Sapara ve Emre sakatlanmıştı. İlk hazırlık maçının daha 1. Dakikasında rakibi ile girdiği ikili mücadelede sakatlanan Sapara’nın 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Bugün  akşam ki hazırlık maçı yapılacak Qabala’nın sert futbolcu ile tanındığı ve mücadeleye dayalı futbol oynadığı kaydediliyor.