Trabzonspor'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi.

Kulübümüz ile Türkiye’nin lider ambalajlı su markası Erikli arasında iki yıldır devam eden sponsorluk anlaşması bir yıl daha uzatıldı.

Başkanımız Ahmet Ağaoğlu sponsorluk yaptığı açıklamada, “Erikli’nin bu sezon da yanımızda olmasından dolayı çok mutluyum. İki marka olarak yanyana gelme kararı alıyorsanız elbette ki önemli değerleri paylaşmanız gerekiyor. Erikli’nin marka gücü ile takımımıza güç kattığını düşünüyorum. Genç ve dinamik takımımızın ortaya koyduğu performansta katkısı tartışılmaz olan suyun, şüphesiz kalitesine güvendiğimiz Erikli markası ile sağlanmasından dolayı içimiz çok rahat. İş birliğimizin uzun yıllar daim olmasını dilerim’’ dedi.

Erikli Genel Müdürü S. Serdar Seyhanlı ise kulübümüzü desteklemekten dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirterek, “Erikli olarak uzun yıllardır sporu desteklemekten dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Bu topraklardan doğan ve tüketicisinin kalbinde yer edinen bir marka olarak, futbolun birleştirici ve mutlu edici gücüne inanıyoruz. Trabzonspor, 50 yıllık mazisi ile ülkemiz futbol mozaiğinin en renkli parçalarından bir tanesi. #YanYana sloganı ile çıktıkları yolculukta “Karadeniz Fırtınası’’nın bu sene de yanında olmaktan dolayı çok mutluyuz. Sağlığın değerini fazlası ile hissettiğimiz bu günlerde, sporcularımıza ve takımlarımıza sağlıklı ve keyifli bir sezon diliyorum” diye konuştu.

Seyhanlı, Trabzonspor ile yaptıkları anlaşmayla birlikte Erikli’nin sporun toplum üzerinde yarattığı pozitif etkisine olan inancını da bir kez daha ortaya koyduğunu vurgularken sponsorluk anlaşmasının hem pazarlama ve iletişim faaliyetlerini de kapsadığını kaydetti.