Karşılaşmanın devre arasında NTV kanalının canlı yayınında ilk 45 dakikayı değerlendiren Dilmen bozuk zemine dikkati çekti.

İşte Dilmen'in ilk yarı değerlendirmesi;
"Şükrü Saracoğlu'nda zemin çok kötü
, saha neredeyse tarla gibi. Şenol Hoca'da maçtan önce aynı durumdan şikayetçiydi. Bu zemine rağmen maçta tempo çok yüksek. Trabzonspor 1 puana razıymış gibi maça başladı ve ilk 10 dakika kontra atak düşüncesi ile bekledi. Daha sonra Fenerbahçe oyuna etkinliğini artırmaya başlayınca maçta tempo arttı.


Alex bu zemine rağmen bir resital yapıyor. Orta sahaya gelip alıyor veriyor. Sahanın en yeteneklisi benim diyor. Adeta '22 kişinin kralı benim' der gibi oynuyor. Brezilyalı yıldızın yanında oynayan oyuncuların biraz daha uyanık olması lazım.



Maçta en üstün taraf şu takım diyemeyiz. Ayrıca bu gergin ortama rağmen iki takımın da centilmeniğini tebrik etmeliyiz. Ayrıca ilk yarıda hakem de çok iyi maç yönetti.
İlk yarıdaki yüksek tempoya baktığığımızda futbolcular 60. dakikadan sonra kötü zeminin de etkisiyle zorlanmaya başlar. O yüzden sonrada oyuna girecek futbolcuların katkısı çok önemli. Kısaca son 20-25 dakika ayakta kalan kazanır."

MAÇIN BİTİMİNDE İLK YARIDA DEDİKLERİNİ UNUTTU

Maç bitiminde ise Dilmen şunları söyledi;

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen
, Fenerbahçe'nin Trabzonspor ile oynadığı maçta bir puan kazandığını söylerken, zemin ile ilgili eleştiride bulundu.
Kadıköy'deki zeminin çok kötü olduğunu ifade eden Dilmen,
"Bugün Fenerbahçe 1 puan kazanmış, Trabzonspor 2 puan kaybetmiştir. Maçın özeti bu. İkinci yarı başladı. 65. dakikaya kadar kameralar Trabzonspor kalecisi Onur'u göstermedi. Trabzonspor bugün maçı fazlasıyla hak etti" şeklinde konuştu.