Kısıtlı bütçesiyle mücadeleci bir takım kurmak isteyen Trabzonspor’da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Scout ekibi tarafından belirlenen geniş listeden teknik direktör Ersun Yanal’ın onay verdiği isimlerle temas haline geçen BordoMavililer, rotasını Almanya’ya çevirdi...

Hannover 96 forması giyen Japon sağ bek Hiroki Sakai’yi almak isteyen Fırtına’nın Alman ekibiyle görüşmelere başladığı öğrenildi. Ancak bu transferde Trabzonspor’un önünde ‘dev’ bir engel bulunuyor!

TRANSFERDE ‘DEV’ RAKİPLER!

İspanya’nın güçlü ekibi Sevilla’nın da hem ön libero hem stoper hem de sağ bekte görev alabilen 26 yaşındaki Japon futbolcuyu istediği öğrenildi. Avrupa Ligi’ni kazanarak Devler Ligi’nde mücadele etme hakkı kazanan Sevilla transferde bir adım öne görünüyor... Trabzon, Hannover’den Türk sol kanat Kenen Karaman’ı da istiyor. Alman ekibinde başarılı bir sezon geçiren 22 yaşındaki yetenek için Fenerbahçe’nin de devreye girdiği öğrenilirken, Karaman’ın, Sarı-Lacivertliler’in teklifine daha sıcak baktığı ifade edildi. (Habertürk)