Deniz Yılmaz, Serdar Gürler, Serhat Çakmak, Turgut Doğan Şahin, Gökhan Karadeniz ve Anıl Taşdemir gibi isimleri kadrosuna dahil eden Trabzonspor, sol bek mevki için de çalışmalarını sürdürüyor.

Önceliğini genç ve yerli isimlere veren Bordo-Mavililer, uzun bir süredir gündeminde olan K.Karabük’ün sol beki İshak Doğan için girişimlerini hızlandırdı. A Milli Takım’ın Avrupa ve ABD’de yaptığı kampta kendini gösteren İshak’ın 23 yaşında olması, sol bekin yanı sıra sol açıkta da görev alması Trabzonspor’un iştahını kabarttı.
Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetimi ile arası bozuk olan Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas’ın, cazip bir teklif gelirse İshak’ın satılmasına izin vereceği öğrenildi. İlk olarak takas yöntemi ile Karabük’ün kapısını çalan Fırtına, istediği yanıtı alamamıştı.
Başka alternatiflere de bakan Trabzonspor’un, Cezayir Milli Takımı’nı çalıştıran teknik direktör Vahid Halilhodzic’le Dünya Kupası bittikten sonra bir toplantı yapacağı ve İshak hakkındaki son kararı vereceği belirtildi.