Trabzonspor transferde bombayı patlatıyor. Bordo-mavili kulüp Spartak Moskova forması giyen ancak sezonun ikinci yarısında Bayern Munih’te kiralık olarak forma giyen Serdar Taşçı ile anlaşmaya vardı. Trabzonspor Rus kulübü ile bonservis için görüşmelerini sürdürüyor.

Teknik direktörlüğe Ersun Yanal’ı getiren Trabzonspor transferde sessiz ve derinden ilerliyor. Bordo-mavili kulüp savunma bölgesi için bonservisi Spartak Moskova’da bulunan Serdar Taşçı ile Almanya’da görüştü. Bordo-mavili kulüp 29 yaşındaki futbolcudan olumlu yanıt aldı. Serdar Taşçı hatta Trabzonspor’a gelmek için Spartak’taki alacaklarından vazgeçmeye razı…

Sezonun ikinci yarısını Bayern Munih’te kiralık olarak geçiren Serdar Taşçı’nın Rus kulübü ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Ancak Türkiye ile Rusya arasında yaşanan siyasi kriz nedeniyle Spartak Moskova da Serdar Taşçı ile yolları ayırmayı planlıyor.

Trabzonspor Serdar Taşçı’ya karşılık ve sezonun ikinci yarısında Sunderland’a kiralık verdiği Dame N’Doye’yi önerdi ve Rus Kulübü’nden haber bekliyor.