Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, bu karşılaşma için Sivas'a gitti.
Trabzonspor, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basına ve taraftara kapalı olarak gerçekleştirdiği son antrenman sonrası Türk Hava Yollarına (THY) ait özel bir uçak ile saat 14:00'de Sivas'a hareket etti. Bordo-mavili kafilede sakatlıkları bulunan Colman, Malouda, Bamba, Kadir, Adrian ve Emre Güral Sivas maçı kadrosunda yer almadı. Hava alanında bulunan taraftarlar ise futbolcularla fotoğraf çektirdi.

MUHTEMEL İLK 11
Trabzonspor'un yarın ki karşılaşmaya; "Onur, Bosingwa, Mustafa Yumlu, Aykut Demir, Mustafa Akbaş, Zokora, Bourceanu, Özer, Olcan, Yusuf Erdoğan, Herrique" 11'i ile sahaya çıkması bekleniyor.

SİVASSPOR İLE 18 RANDEVU
Trabzonspor ile Sivasspor, yarınki maçla Süper Lig'de 18. kez karşı karşıya gelecek. İki ekip arasında geride kalan 17 maçta, Trabzonspor 7, Sivasspor'un 6 galibiyeti bulunuyor. İki takım arasındaki 4 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Karadeniz ekibi, 2010-2011 sezonunda Sivasspor'u Hüseyin Avni Aker’de 6-1 yenerek rekabette en farklı galibiyeti alan taraf oldu.