61SAAT SPOR SERVİSİ

Eskişehirspor'dan Trabzonspor'a transfer olan fakat beklentilerin altında kalarak taraftarların en çok tartışma konusu haline getirdiği isimlerin başında gelen Aytaç Kara ile bordo mavili takım 2018 yılında karşılıklı anlaşarak sözleşme feshi ile yollarını ayırmıştı.

Trabzonspor'dan yapılan açıklamada "Şirketimiz ile profesyonel futbolcu Aytaç Kara arasındaki sözleşme, karşılıklı olarak feshedilmiştir. Kamuoyunun bilgisine duyurulur." ifadelerine yer verilmişti.

Trabzonspor formasıyla 55 karşılaşmaya çıkan Aytaç Kara takımına 2 gol 1 asistlik katkı sağlamıştı.

KASIMPAŞA'DA YENİDEN PARLADI...

Kasımpaşa formasıyla 64 karşılaşmada 12 gol 6 asistlik performansıyla Galatasaray’ın transfer listesine giren Aytaç Kara’nın yeni adresi sarı kırmızılı ekip oldu.

GALATASARAY TRANSFERİ AÇIKLADI...

Galatasaray bugün yaptığı resmi açıklama ile 28 yaşındaki orta sahayı kadrosuna kattığını resmen açıkladı.

İMZA SONRASI İLK SÖZLERİ...

Galatasaray'a imza atan Aytaç Kara açıklamalarında “Abdurrahim başkanımızın dediği gibi evime geldim. Çünkü burası benim hayalimdi. Ben bu hayalimi gerçekleştirdiğim için çok mutluyum. Çok mücadeleler verdim, çok savaştım ve karşılığını aldım. Önemli olan bu formayı giydikten sonra bana güvenen taraftarlarımızın ve camiamızın yüzünü karar çıkarmamak. Ben de bunu yapacağıma inanıyorum. İki seneden beri taraftarlarımızla covid sebebiyle birlikte değiliz. Bu bizim için çok zor bir süreçti. Önümüzdeki sezon sağlıklı bir şekilde taraftarlarımızla, bu büyük camia ile şampiyonluklara kaldığımız yerden devam ederiz. Buna inancım tam. Bunun için buradayım. Takım arkadaşlarımız ve ekibimizle birlikte bunu başaracağımıza inanıyorum. Şu anda kelimelerle mutluluğumu anlatamam. Başkanımın da dediği gibi evime hoş geldim tekrar.” ifadelerine yer verdi.

Aytaç Kara: “Şampiyonluk için buradayım”